Ved Andebakken 10, 3. mf., 2000 Frederiksberg

SMUK OG ISTANDSAT LEJLIGHED - NABO TIL FREDERIKSBERG HAVE!

Ved Andebakken er en lille lukket sidevej ved Frederiksberg Have, hvor biler ikke er velkomne, græsset er nyslået og de store rosenbede og den smukt anlagte og velholdte forhave modtager beundrende blikke fra forbipasserende. Et smut over Smallegade finder man Frederiksberg Have, som er et besøg værd på alle årstider. På den anden side finder man Frederiksberg Biograf, biblioteket, Frederiksberg Centret, CBS og ikke mindst metroen, som bringer dig nemt og bekvemt rundt i byen og til lufthavnen.

Lejligheden er en af de pæneste lejligheder, jeg har været i i foreningen. Sælger har totalrenoveret lejligheden indenfor de senere år og det på en måde, der kombinerer den originale, markante og enkle herskabelighed fra 1930 med en moderne funktionalitet. Køkken/alrum er etableret, soveværelset er gjort større, stuk er re-etableret, badeværelset er renoveret og fremstår lækkert, enkelt og eksklusivt, elektricitet er udskiftet og indfræset, og der er sat filt på væggene. Lejligheden står fuldstændig indflytningsklar og kan overtages når som helst.

Jeg kender foreningen utrolig godt, fordi min ældste datter bor der. Der er trygt og roligt, og ejerforeningen er en god sammensætning af unge som ældre. Viceværten, Kim, har min dybeste respekt. Ikke blot er han utrolig venlig og imødekommende, han formår også at give hurtige og effektive svar på alle henvendelser og holde ejerforeningen og dens fællesarealer pæne og velholdte.

Lejligheden har brugsret til vaskekælder mod betaling og tørrerum i ejerforeningens kælder, hvor man også finder aflåste cykelkældre og kælderrum.

Dette er en lejlighed ud over det sædvanlige i foreningen - velkommen til Ved Andebakken 10.