Porcelænshaven 5H, st. th., 2000 Frederiksberg

1. PARKET TIL FREDERIKSBERG HAVE MED ELEVATOR, PRIVAT PARKERING OG 2 TERRASSER.

Siden 1882 har Den Kongelige Porcelænsfabrik tronet på hjørnet af Smallegade og Søndre Fasanvej. De karakteristiske historiske industribygninger har været udgangspunkt for det nye byområde på grunden. De tidligere industribygninger er nænsomt restaureret, og området emmer af historie og er blevet en eksklusiv oase i storbyen. Målet med Porcelænshaven var at bevare så mange af de oprindelige bygninger som muligt. og Frederiksberg Kommune stillede stramme regler for ombygningen - regler, der skulle sørge for, at Porcelænshaven passede ind i sine omgivelser. For at holde historien om Den Kongelige Porcelænsfabrik i live har man ladet stel og brændemetoder fra porcelænsfabrikkens virke gå igen efter ombygningen. De nye byggerier på området har således fået navne som Flora Danica Huset og Fajancehaven - og det er netop Fajancehaven, vi skal tale om nu.

Fajancehaven, der blev opført i 2006, er den bedst beliggende ejendom i Porcelænshaven - og ikke nok med det. Opgangen 5H er efter min mening også den bedste opgang i Fajancehaven, Det er her, man er nabo til Frederiksberg Have. Det er her, man har panoramaudsigt direkte ind i parken. Det er her, man fra 1. parket er med i de skiftende årstider og fuglenes lyde som et grønt maleri af Frederiksberg, der er både ægte, ubegribeligt og betagende på samme tid.

Lejligheden er indrettet med fokus på en moderne funktionalitet og med udsigt og terrasser i højsæde. Der er 3 soveværelser, 2 badeværelser og en pragtfuld stue, der får en til at stoppe og og bare tage indtrykkene til sig. Køkkenet er let og elegant afskåret fra stuen og spisestuen. Lyskeglerne står flot hen ad gulvet, og hvis man ikke har været her, kan man ikke forestille sig, hvor lyst her er. Samtidig er her utrolig fredeligt og stille - selv med åbne døre til terrassen. Det er i sandhed en lille oase midt i byen. Terrassen mod øst har en trappe ned til det grønne fællesareal, som Fajancehaven byder på. Udsigten og de fine grønne arealer, giver fornemmelsen af lys og luft fra alle sider.

Ejendommen er opført med elevator, så man kan undgå ethvert trappetrin. Med i handlen får man også en privat parkeringsplads i ejendommens aflåste parkeringskælder. Parkeringspladserne er nummererede, og det er nemt og bekvemt at komme hertil fra lejligheden. Ligeså er der brugsret til et aflåst kælderrum og mulighed for yderligere kælderrum til leje, hvis det ønskes. Mere herom under en fremvisning. Som beboer i Porcelænshaven er man også dejligt tæt på Metro, Frederiksberg Biograf og Bibliotek, en række af kulturelle og gastronomiske oplevelser samt indkøbsstrøget på Gl. Kongevej.

Der afholdes ikke åbent hus. Ejendommen fremvises kun efter aftale.


Velkommen til Porcelænshaven - 1. parket til Frederiksberg Have.