Pile Alle 5B, st. th., 2000 Frederiksberg

TOTALISTANDSAT LEJLIGHED I SLOTSGÅRDEN MED PRIVAT PARKERING OG 12 KVM. SOLRIG TERRASSE

- EN HVERDAG I LUKSUS I ENHVER HENSEENDE.

Man bliver noget overrasket, når man kommer igennem porten på PIle Allé 5 og træder ind på en aflukket grund med udsigt til Frederiksberg Kirke. Pile Allé og Allégade er essensen af dette kvarter på Frederiksberg, hvor historie og kultur er særlig nærværende, og hvor man stadig kan fornemme, at det engang har ligget ude på landet. I dag er området et af de mest attraktive på Frederiksberg. Lige om hjørnet finder man både KBs tennisbaner, det kulturelle teatermiljø på Frederiksberg Allé og det lækre indkøbsstrøg på Gammel Kongevej med gastronomiske oplevelser og delkatesseforretninger. Metroen på Frederiksberg Allé er ligeledes indenfor gå-afstand og bringer dig nemt og hurtigt rundt i byen eller til lufthavnen. Ejendommen, som i daglig tale kaldes Slotsgården, blev opført i 1975 og er beliggende som genbo til den smukke Frederiksberg Have, som er et besøg værd på alle årstider. Samtidig er man nabo til Frederiksberg Kirke på hjørnet af Frederiksberg Allé, som er opført i 1734 af den hollandske arkitekt Felix Dusart.

Allerede i entréen fornemmer man straks, at lejligheden er blevet gennemrenoveret - ja, nærmest genfødt - i 2020, hvor man har skabt en helt igennem vellykket kombination af originalitet og en moderne funktionalitet. Lejligheden er istandsat med de lækreste løsninger og materialer, hvor hver en kvadratmeter er udnyttet optimalt, Jeg har været i mange lejligheder i Slotsgården, men ingen af dem har været indrettet med 3 gode soveværelser og 2 badeværelser - på 104 kvm. Planløsningen er ændret, al elektricitet er udskiftet, vægge er renset ned, det lækre Snedkerkøkken er fremstillet af Kolon Totalinventar med låger af Dinesen egetræ og er indrettet med god skabsplads, vinkøleskab og quooker. De 2 lækre badeværelser er indrettet med både kar og bruser og for at holde den røde tråd i renoveringen, er badeværelsesinventaret også snedkerfremstillet af Kolon Totalinventar med armaturer fra Grohe. Hjertet i lejligheden er det store køkken/alrum med udgang til terrassen, hvorfra der er udsigt til selve Frederiksberg Have. Om vinteren kan altanen lukkes til med vinduer, så arealet fungerer som en udestue i stedet. Det giver følelsen af et ekstra uderum på alle årstider.

Ejendommen er opført efter alle kunstens regler med elevator, underjordisk og aflåst parkeringskælder, store solrige altaner, ekstra parkeringspladser til gæster foran ejendommen samt et lækkert gårdmiljø med swimmingpool, sauna, omklædningsrum, legeplads til de mindste og gode muligheder for at solbade eller blot nyde roen og udsigten. Ejendommen har en vicevært tilknyttet foreningen, og her er altid utrolig pænt og velholdt på ejendommens fællesarealer. I den underjordiske parkeringskælder er der også en afdeling, hvor man nemt og bekvemt kan vaske og støvsuge bilen eller cyklen. Vaskekælderen bliver flittigt brugt at ejendommens beboere - bemærk dog, at der er vaskemaskine oppe i lejligheden.

Lejligheden er ideel til både parret, der skal have eller har 1-2 børn, og hussælgerne, som ønsker at komme tættere på byen og kan få glæde af de fantastiske rammer og faciliteter. Dette er på alle måder en imponerende perle af en lejlighed i hjertet af Frederiksberg. Velkommen til Slotsgården.