Falkoner Alle 114C, st. th., 2000 Frederiksberg

ATELIERHAVEN - LÆKKERT, EKSKLUSIVT - ENESTÅENDE I ENHVER HENSEENDE!!!!

Atelierhaven - en oase på Frederiksberg C, som får dig til at glemme tid og sted.

8 nybyggede ejendomme er opført. 4 er solgt - 4 er til salg.

Velkommen til Atelierhaven, som er et nybygget område, hvor fredede træer, et 200 år gammelt platantræ og en parklignende have omkranser de 8 nybyggede ejendomme, hvor en gennemsyret kvalitet er i højsædet. Midt i den gamle have er ejendommene opført med de lækreste løsninger og materialer og dette på en måde, hvor der er skabt en helt igennem vellykket kombination af den gamle smukke natur og det moderne og funktionelle.

De 4 ejendomme, som tilsammen består af 8 boliger, har nøje udvalgte placeringer på grunden, hvor hvert et hjem er placeret, så det tjener udtrykket og balancen bedst. Boligerne er inspireret af Frederiksbergs gamle atelierer med de store vinduespartier og den grønne udsigt. Denne grønne oase er på imponerende vis vokset frem midt i den pulserende by, og derfor er hvert et element i byggeriet udvalgt med ambitionen om at få området, materialerne og livet til at smelte sammen i en smuk og visuel forening.

Materialerne er nøje udvalgt og håndplukket for at opnå det udtryk, man har ønsket. Man møder ejendommen for første gang ved den smukke hoveddør i egetræ, og skridt for skridt opdager man den kompromisløshed, som ejendommene er opført med. Det imponerende mørkolierede egetræskøkken fra Jesper Holm Design & Møbelsnedkeri, er lavet på mål i hvert enkelt hjem, hårde hvidevarer, der naturligvis er fra Miele, god skabsplads, armaturer fra Vola, lækre badeværelser med store klinker, badeværelsesmøbler fra Copenhagen Bath, solceller, zinktage - jeg kunne blive ved.

Alle lejligheder har privat parkering på grunden. De er opført med private terrasser, og det grønne areal er fællesareal og kan frit benyttes af ejendommens beboere.

Vejen er anlagt på Falkonergårdens grund. Falkonergården blev anlagt omkring 1670 af Kong Christian V til brug for opdræt af falke til jagtbrug. Omkring 1870-1880 blev rækken af villaer mod øst anlagt som de første. Herefter kom der flere villaer til omkring 1880-1890 og igen omkring 1900. Hvor villaerne ikke er pudsede, er det gennemgående materiale blank mur i gule sten. Disse villaer danner den umiddelbare ramme for den villakarakter, der bygges videre på i Atelierhaven.

Metro ved Forum og den grønne cykelsti ligger i gå-afstand fra Atelierhaven, og tager dig nemt og bekvemt rundt i byen. Gode indkøbsmuligheder er lige om hjørnet på Rolighedsvej og Falkoner Allé, og indkøbsstrøget på Godthåbsvej og Gammel Kongevej byder på alt lige fra gastronomiske oplevelser, vinbarer og delikatesseforretninger.

Alle ejendommene er individuelt indrettet, og de strækker sig fra 151 - 193 kvm. Priserne ligger fra 12.995.000 - 16.500.000. Der er 4 tilbage. 4 er solgt.

Der afholdes ikke åbent hus. Ejendommene fremvises kun individuelt efter aftale. Billederne er et sammendrag af alle ejendommene og ikke kun den specifikke sag.

Se mere på www.Atelierhaven.dk


Velkommen til Atelierhaven - en oase i byen, som får dig til at glemme tid og sted.