Mariendalsvej 90, 2000 Frederiksberg

SMUK MURERMESTERVILLA I FUGLEBAKKEKVARTERET

Ejendommen er beliggende i det dejlige Fuglebakkekvarter, hvor børnene leger på vejene og byens larm og puls synes langt væk. Kvarteret er præget af store grønne områder, gamle træer på de grønne alléer og store gamle charmerende villaer fra begyndelsen af århundredeskiftet. Skolen i kvarteret hedder Skolen på Duevej og er meget populær og lokal. Det skal bemærkes, at børnene ikke skal over nogen store veje for at komme i skole. Villaen på Mariendalsvej ligger på hjørnet til en lukket stikvej, der også hedder Mariendalsvej, og man fornemmer straks, at her er mere privat, mere ro og rig mulighed for, at de mindste kan lege og cykle på den lukkede villavej. Ejendommen fremstår flot og indbydende fra første færd på grunden. Fra den dejlige have kan man fange dagens første solstråler om morgenen til solen går ned bag byens tage langt ud på aftenen. Om sommeren er der sol i haven til kl. 21.30 om aftenen.

Ejendommen er opført i 1924 og er renoveret på en måde som kombinerer det originale og herskabelige med en moderne funktionalitet, der er en fornøjelse at opleve. Placeringen af køkkenet er flyttet fra det mindste og mørkeste sted i huset, og køkkenet, som er fra Multiform, fremstår i dag som hjertet i ejendommen med lys fra alle sider og udgang til den dejlige terrasse. Den store stue besidder et pragtfuldt lysindfald fra alle sider. Plankerne er fra Dinesen og giver et lækkert og ensartet udtryk i stuen. Det tidligere køkken er omdannet til et lækkert og moderne badeværelse med gulvvarme, hvide elementer og armaturer fra Vola. 1. sal er derfor helt privat med 3 soveværelser, god skabsplads i skunkene, endnu et badeværelse og en terrasse, hvor solen også kan nydes i fulde drag fra tidlig morgen.

Kælderen har rig mulighed for god opbevaringsplads, vinkælder og bryggers, ligesom garagen også byder på ekstra opbevaringsplads. Der er ingen parkeringsproblemer på gaden foran ejendommen, hvorfor garagen, som er fjernbetjent, byder på mange andre anvendelsesmuligheder.

Haven er utrolig nem at holde og er indrettet med en lækker terrasse i hårdt træ, bede med krydderurter og god plads til at hele familien kan få græs under fødderne. Dette er en utrolig lækker villa ud over det sædvanlige - Velkommen til Mariendalsvej 90.