Mynstersvej 12, 1. tv., 1827 Frederiksberg C

SMUKKESTE HERSKABSLEJLIGHED MED ALTAN - GENNEMFØRT RENOVERET - STILLE SIDEVEJ PÅ FREDERIKSBERG C.

Ejendommen er beliggende på en af de mest attraktive og populære adresser på Frederiksberg - selve Mynstersvej, som er en sidevej imellem Gammel Kongevej og Frederiksberg Allé. Mynstersvej er en lille perle på Frederiksberg C. Her er fred og ro - selv med åbne vinduer - og fra hoveddøren er du i gå-afstand til både Frederiksbergs kulturelle liv, stemning og miljø, Frederiksberg Have, Værnedamsvej og ikke mindst alle de lækre specialbutikker på indkøbsstrøget, Gammel Kongevej samt alle de fine kvarterer herimellem. Af offentlig transport kan bl.a. nævnes metroen på Frederiksberg Allé, som ligger 4 minutters gang herfra. Metroen tager dig nemt og bekvemt rundt i byen - fx til Kongens Nytorv på 7 minutter.

Ejendommen fremstår smuk og elegant på samme tid og forbipasserende sender beundrende blikke til den enestående og arkitektoniske ejendom fra 1877. Og ikke blot er den smuk - den er også velholdt og har den herskabelige opgang med originale balustre, som man netop håber på, at man møder, når man betragter ejendommen udefra. Men den herskabelige ejendom og opgang blegner nærmest, når man træder indenfor i lejligheden. Den er blevet gennemrenoveret - ja, nærmest genfødt - i 2018, hvor man skabte en helt igennem vellykket kombination af det gamle, herskabelige og det moderne og funktionelle. Alt blev revet ud og opført på ny. Overalt blev der lagt nye sildebensparket i eg, nyt el fræset ind i vægge, gammelt tapet blev nedtaget i samtlige rum inden fuldspartling, slibning, grunding og 2 gange maling. Det lækre køkken/alrum er naturligvis fra Handcrafted Interior med hårde hvidevarer fra Miele og udgang til den dejlige altan på 4 kvm, hvor solen kan nydes i fulde drag fra tidlig morgen, mens man lytter til byen, der vågner. Det er ligeledes Handcrafted Interior der har stået for indretningen af det lækre walk-in-closet, badeværelsesmøblet og reolen i spisestuen. Der er en gennemført rød tråd igennem hele indretningen og materialevalget, og det er tydeligt at se, at der er tænkt over alle detaljer. Lejligheden besidder er en gennemført finish, som jeg desværre ser alt for sjældent.

Lejligheden har brugsret til kælderrum, som er aflåst og sikkerhedsgodkendt.

Dette er en enestående og gennemført herskabslejlighed i enhver henseende - på en adresse som de fleste kun drømmer om at bo på.

Velkommen til Mynstersvej 12.