Ternevej 7, st., 2000 Frederiksberg

SMUK OG INDBYDENDE VILLALEJLIGHED I FUGLEBAKKEKVARTERET!

Ejendommen er beliggende i det dejlige Fuglebakkekvarter, hvor børnene leger på vejene og byens larm og puls synes langt væk. Kvarteret er præget af store grønne områder, gamle træer på de grønne alléer og store gamle charmerende villaer fra århundredeskiftet. Skolen i kvarteret hedder Skolen på Duevej og er meget populær og lokal. Det skal bemærkes, at børnene ikke skal over nogen store veje for at komme i skole. Villaen på Ternevej fremstår flot og indbydende fra første færd på grunden. Fra den dejlige have kan man fange solen fra tidlig morgen til ud på aftenen. Haven ligger dejligt afskærmet på grunden - både i forhold til naboer og forbipasserende. Man fornemmer bestemt ikke, at man er midt i byen.

Ejendommen er opført i røde sten i 1922 og fremstår smuk og indbydende. Sælger har renoveret lejligheden med bl.a. delvist udskiftet el, flere grupper, så der kunne etableres induktionskomfur og ny el-tavle. Vinduer er skiftet i 2023, gamle indbyggede skabe er fjernet sammen med flere lag tapet på væggene, og filt blev påsat efter spartling af alle vægge. Badeværelset er nænsomt renoveret, vægge og lofter blev ordnet, toilettet skiftet og møblet renoveret. Hoveddøren blev skiftet i 2022 og udvendigt træværk ved karnappen blev udskiftet og repareret. Taget blev repareret for ca. 6 år siden.

Hjertet i ejendommen er det store køkken/alrum, hvorfra der er lys fra alle sider og en pragtfuld udsigt til haven og terrassen. Havestuen, som ligger en suite til spisestuen, bruges flittigt af hele familie og er af sælger omdøbt til gin-tonic-stuen. Den indbyder i den grad til hygge med familie og venner. De 3 stuer en suite giver fornemmelsen af lys og luft fra alle sider, og bemærk at stuerne samtidig kan lukkes af, så der er plads til alle gøremål i familien. Planløsningen er helt utrolig godt indrettet med 3 soveværelser, stort dejligt badeværelse og de 3 stuer en suite.

I kælderen er der 81 kvm. Heraf er der flere fælles rum, der bl.a. benyttes til vaskekælder, og et kælderrum på ca. 10, som lejligheden har eksklusiv brugsret til. I lejlighedens badeværelse er der installeret vaskemaskine, og den kan nemt rykkes ned i kælderens fælles vaskerum, hvis man ønsker det. Haven er et eventyr for sig selv. Det er en gammel smuk have med frugter, buske og smukke blomster. Det tager en evighed at få en gammel have, som blomstrer som denne. Haven fremstår helt ugenert.

Dette er en flot og indbydende villalejlighed i det dejlige Fuglebakkekvarter.

Velkommen til Ternevej 7.