Rathsacksvej 20, st., 1862 Frederiksberg C

IMPOSANT VILLALEJLIGHED MED PRIVAT HAVE OG PRIVAT PARKERING PÅ FREDERIKSBERG C.

Adressen taler for sig selv. Rathsacksvej er blandt de lækreste adresser på indre Frederiksberg C. De smukke rolige sideveje, Christian Winthers Vej, Ceresvej og Rathsacksvej, fremstår som en lille oase midt i storbyens smørhul. Til trods for den rolige beliggenhed er man kun få minutters gang til Metro ved Frederiksberg centret, det lækre indkøbsstrøg på Gl. Kongevej, det kulturelle liv på Frederiksberg Liv og alle de gastronimiske og kulturelle oplevelser, som Frederiksberg byder på.

Ejendommen fremstår utrolig smuk, velholdt og arkitektonisk korrekt med nyt tag fra ca. 2015. Villaen er opdelt i 2 lejligheder og deler stort set kun indgangspartiet. Hele baghaven hører til stuelejligheden, ligesom carporten også hører til lejligheden.

Indenfor lever lejligheden op til alt det, man håber, når man ser den smukke ejendom udefra. De originale detaljer er bevaret, gulvene er sildebensparket og stuklofterne og det markante træværk får en til at huske på, hvor dygtige de var til denne imponerende byggestil i 1882, da ejendommen blev opført. Køkkenet er heldigvis, hvor køkkenet altid har været, men det kan nemt rykkes ind i spisestuen, hvis det ønskes, og der kan således skabes et ekstra værelse. Haven er på alle måder indbydende og imponerende med gamle frugttræer, alverdens smukke blomster, små kroge, hvor både sol og skyggen kan til- og fravælges hele dagen - haven er på alle måder ubeskrivelig smuk. Og så er her en udsøgt fred og ro. Oplevelsen og følelsen af lys, luft og og privatliv er ikke til at tage fejl af.

Stort set hele kælderen hører også til stuelejligheden. Her er 2 af værelserne, køkkenet og badeværelset godkendt til beboelse. Underetagen fungerer som en rigtig fin selvstændig lejlighed med køkken/alrum, badeværelse og separat indgang. Yderligere er her alle de gode og anvendelige udenomsrum, som er så dejlige at have i en villa, fx. værksted og gode opbevaringsrum.

Dette er en ejendom, der sjældent udbydes. Det er helt særligt at have hele baghaven for sig selv i så smuk en villa - og oven i købet i hjertet af Dit & Mit Frederiksberg.

Velkommen til Rathsacksvej 20.