Alhambravej 15, 1. th., 1826 Frederiksberg C

SMUKKESTE HERSKABSLEJLIGHED MED TERRASSE, ELEVATOR OG PRIVAT PARKERING.

De smukke og karakteristiske ejendomme, Alhambravej 13-15, er beliggende blandt de mest attraktive og populære adresser på Frederiksberg C. Det er en sidevej imellem Gammel Kongevej og Frederiksberg Allé, som forbinder indkøbsstrøget med Alléen - og er indbegrebet af det aller mest ægte Frederiksberg. Her er fred og ro - selv med åbne døre til terrassen - og fra hoveddøren er du i gå-afstand til hele Frederiksbergs kulturelle liv, stemning og miljø, Frederiksberg Have, Værnedamsvej og ikke mindst alle de lækre specialbutikker på Gammel Kongevej og gastronomiske oplevelser i området. Af offentlig transport kan bl.a. nævnes metroen på Frederiksberg Allé, som ligger under 5 minutters gang herfra. Metroen tager dig nemt og bekvemt rundt i byen - fx til Kongens Nytorv på 7 minutter.

Ejendommen fremstår smuk og elegant på samme tid og forbipasserende sender beundrende blikke til den enestående og arkitektoniske ejendom. Og ikke blot er den smuk - den er også gennemrenoveret i 2022 og har bevaret den herskabelige opgang med original stukatur, som man netop håber på, at man møder, når man betragter ejendommen udefra. Men den herskabelige ejendom og opgang blegner nærmest, når man træder indenfor i lejligheden. Den er - ligesom resten af ejendommen - blevet gennemrenoveret - ja, nærmest genfødt - i 2022, hvor man skabte en helt igennem vellykket kombination af det gamle, herskabelige og det moderne og funktionelle. I lejligheden er de originale døre bevaret, som bl.a. er med til at bevare sjælen af en ægte herskabslejlighed, som det tydeligt var engang. Overalt i lejligheden er der gulvvarme, sildebensparket uden dørtrin, smukke skabe fra Kvänum og en gennemført finish, der ikke er til at tage fejl af.

Fra de 2 stuer er der adgang til den dejligste terrasse, hvorfra solen og roen kan nydes i fulde drag.

Til lejligheden hører en parkeringsplads i ejendommens parkeringskælder. Elevatoren kører direkte herned, så man nemt kommer tørfodet til og fra sin bil - og bedst af alt slipper man for at lede efter parkering. Lejligheden har brugsret til kælderrum.

Dette er i sandhed lejligheden, der har det hele. En enestående og gennemført herskabslejlighed som de fleste kun drømmer om at bo i - i hjertet af Frederiksberg C.

Velkommen til Alhambravej 15.