Egernvej 5, 2000 Frederiksberg

FLOT, INDBYDENDE OG STEMNINGSFULDT RÆKKEHUS I FUGLEBAKKEKVARTERET!

Ejendommen er beliggende i det dejlige Fuglebakkekvarter, hvor børnene leger på vejene og byens larm og puls synes langt væk. Kvarteret er præget af store grønne områder, gamle træer på de grønne alléer og store gamle charmerende villaer fra århundredeskiftet. Skolen i kvarteret hedder Skolen på Duevej og er meget populær og lokal. Det skal bemærkes, at børnene ikke skal over nogen store veje for at komme i skole. I den modsatte ende ad Egernvej er der netop lavet skybrudssikring og en pragtfuld legeplads for børnene på det grønne område. Dette medfører, at området er endnu mere eventyrligt for de mindste, end det var i forvejen.

Rækkehuset på Egernvej fremstår flot og indbydende og med sine 148 kvadratmeter boligareal + udnyttet 2. sal + kælder er dette et rækkehus, der virkelig kan rumme den store familie. I den dejlige have, som vender stik syd, kan man fange dagens første solstråler om morgenen til solen går ned om aftenen bag byens tage. I højsommeren er der sol i haven til ca. kl. 21.00. Sælger har indrettet haven med loungeområde og en stor dejlig terrasse foran stuerne, der er lavet af hårdt træ, og en markise med terrassevarmer, der forlænger sommeren i haven. Den dejlige have vender ud imod de stille bagveje i kvarteret, hvor børnene frit kan lege, og det sociale liv kan dyrkes, hvis man ønsker det.

Sælger har løbende renoveret ejendommen i årene 2015 - 2022 med gode løsninger og materialer. Ejendommen fremstår i dag flot og indbydende. Køkkenet er flyttet, vægge er fjernet og ekstra badeværelse er etableret. Det smukke snedkerkøkken med fingertappede skuffer er fra Nicolai Bo og er et flot møbel i stuen med god skabsplads og et typisk samlingssted for familien og gode venner. Det store glasparti fra stuen og ud til haven skaber en usædvanlig god sammenhæng imellem ude og inde. Overalt i stueplan er der gulvvarme, og i hele huset er der skiftet vinduer og døre. Tillige er der udskiftet el og stort set al VVS, så huset fremstår i overordentlig god stand.

2. salen er også indrettet til et dejligt og anvendeligt hobbyrum, der kommer ud over de oplyste kvm. Det er ikke godkendt til beboelse, men anvendelsesmulighederne er mange i den pragtfulde tagetage. I kælderen er der yderligere 33 kvm, som er indrettet til værksted, kontor / gæsteafdeling samt med en ekstra indgang fra vejen.

Dette er en indflytningsklar perle af en ejendom på en af de mest attraktive adresser i Fuglebakkekvarteret.

Velkommen til Egernvej 5.