Smallegade 35, st., 2000 Frederiksberg

SMUK VILLALEJLIGHED MED EKSKLUSIV BRUGSRET TIL HELE HAVEN OG NABO TIL FREDERIKSBERG HAVE.

Området ved Rådhuset, Smallegade og Frederiksberg Have er utrolig stemningsfuldt på alle tænkelige måder. De omkringliggende gallerier, restauranter og vinbarer indbyder til gode stunder med familien og venner i kulturelle omgivelser, ligesom man er tæt på lækre indkøbsmuligheder, Frederiksberg Biograf, Frederiksberg Bibliotek og ikke mindst Frederiksberg Have, som er et besøg værd på alle årstider. Metro ved Frederiksberg Centret ligger få minutters gå-afstand herfra og bringer dig nemt og bekvemt rundt i byen og til lufthavnen.

Den smukke ejendom er opført i 1890 og er opdelt i 2 villalejligheder. Stuelejligheden har eksklusiv brugsret til hele den solrige syd-vendte have, som vender ind mod Poul Møllers Vej. Når man står i den grønne have, hvor man er totalt ugenert, kan det være svært at forstå, at man befinder sig midt i byens puls. Det er en stille oase - og alligevel er man tæt på det hele. I haven er der masser af blomster og frugttræer, som både giver følelsen af en ægte gammel have på Frederiksberg, men som også er med til at lukke helt af fra de omkringliggende villaer.

Sælger har ejet lejligheden siden 2015 og har løbende renoveret og vedligeholdt lejligheden med bl.a. nyt el i 2015, nye vandrør i 2022 og nyt køkken i 2023. Gulve er slebet / lagt på ny, vægge har fået filt, og overalt er der malet. Lejligheden fremstår utrolig pæn, velholdt og indflytningsklar. Fra de store vinduespartier er der et pragtfuldt lysindfald igennem lejligheden, ligesom udsigten til det grønne kan nydes fra 1. parket i fulde drag.

Til højre for ejendommen er der en parkeringsplads, som de 2 lejligheder deles om. Det betyder, at stuelejligheden har eksklusiv brugsret til parkeringspladsen i lige år - fx. 2024.

Dette er en udsøgt villalejlighed, der har det hele - ikke mindst den helt rigtige adresse.

Velkommen til Smallegade 35.