Dr. Priemes Vej 14, 1. th., 1854 Frederiksberg C

LYS OG LÆKKER LEJLIGHED MED ELEVATOR OG SOLRIG TERRASSE.

Det var ikke tilfældigt, at sælger valgte netop denne lejlighed tilbage i 1999, da lejligheden var på tegnebrættet. Der skulle være mest muligt sol, ligge frit fra ejendommen på Frederiksberg Allé så der var privatliv på terrassen, vende mod vest - og vigtigst af alt skulle udsigten være en kombination af himmel og den grønne have, som er smuk og betagende på alle årstider. Og da sælger spiller musik var det et stort plus, at lige netop denne lejlighed ikke havde underboer. Det skulle være den!

Den smukke ejendom er beliggende på en stille sidevej til Frederiksberg Allé. Her befinder man sig vitterligt på det allermest grønne og det allermest ægte Frederiksberg. Fra hoveddøren er man i gå-afstand til alle de lækre specialbutikker, delikatesseforretninger og gastronomiske oplevelser på Frederiksberg C, det kulturelle liv på selve alléen, mens man for enden af Frederiksberg Allé finder Frederiksberg Have med sit eventyrlige engelske haveanlæg og de romantiske kanaler. At bo her er meget mere end et hjem. Det er en livsstil.

Sælger har løbende istandsat, moderniseret og vedligeholdt lejligheden igennem årene. Overalt i lejligheden er der lagt nye gulve indenfor de senere år, og køkkenet er skiftet med alt i hårde hvidevarer, god skabsplads og flot armatur. Soveværelset er indrettet med lækre skabe med lys og giver fornemmelsen af et lækkert walk-in-closet. Badeværelset fremstår pænt og rent og er indrettet med gulvvarme og kombineret vaskemaskine / tørretumbler.

Ejendommen fremstår utrolig flot og velholdt. Det er tydelige at se, at ejerforeningen er enige om at vedligeholde ejendommen og holde det pænt og ordentligt. Ejendommen er opført i 1999 med elevator og store altaner.

Flot og indflytningsklar lejlighed, der har det hele - i hjertet af Dit & Mit Frederiksberg.

Velkommen til Dr. Priemes Vej 14.