Gammel Kongevej 150, 1. tv., 1850 Frederiksberg C

FLOT HERSKABSLEJLIGHED I HJERTET AF FREDERIKSBERG C

Gammel Kongevej er en af de ældste veje på Frederiksberg. I 1600-tallet var den kendt som en vej ud af byen forbeholdt medlemmerne af det kongelige hus. I dag er Gammel Kongevej en af de mest attraktive og populære adresser på Frederiksberg C, hvor lækre specialbutikker ligger side om side med uforglemmelige gastronomiske oplevelser. Personligt er jeg vild med Gammel Kongevej, som er meget mere end et smukt indkøbsstrøg. Det er en livsstil, hvor alle facetter af byen bliver en del af din hverdag. Man ser ofte beboerne nyde morgenkaffen fra en af de lokale kaffebarer, mens byen vågner, eller et glas vin nydes efter arbejdstid på Cork Vinbar til tonerne af udendørs jazz en sommeraften, inden aftenturen går mod Landbohøjskolens smukke have eller middagen nydes på Sans Souci eller Promenaden. Tætteste Metro er Frederiksberg Allé og Frederiksberg Centret - begge indenfor kort gå-afstand, så man nemt og hurtigt kommer rundt i byen og til lufthavnen. Frederiksberg Have med sit eventyrlige engelske haveanlæg og de romantiske kanaler ligger og venter lige bag Rådhuset.

Sælger har løbende renoveret og vedligeholdt lejligheden i de 20 år, de har boet her. De smukke stuer en suite, høje paneler og markante stuklofter sender straks tanker hen til en ægte herskabslejlighed. Lejligheden er beliggende som en hjørnelejlighed, som strækker sig ned ad Henrik Steffens Vej, så her er et pragtfuldt lysindfald igennem de mange store vinduespartier, som man er så heldig at have, når lejligheden ligger på et hjørne. Ejerforeningen har netop afsluttet et større vinduesprojekt, hvor alle vinduerne mod gaden er udskiftet til koblede vinduer. Udgiften hertil er allerede afholdt af sælger.

Det lækre badeværelse fremstår nyt og lækkert fra 2022. Det er opført i lyse klinker med gulvvarme, god bruseplads og med armaturer fra Vola. Planløsningen rummer både børnefamilien og dig, der blot ønsker god plads. Det er en usædvanlig rar lejlighed at komme ind i og er indrettet med fokus på udsigt, lysindfald, original herskabelighed og en moderne funktionalitet.

Til ejendommen hører et dejligt vestvendt gårdmiljø med fælles havemøbler, som indbyder til gode stunder i godt selskab på de lange sommerdage og -aftener. Lejligheden har eksklusiv brugsret til 2 loftrum, som er yderst anvendelige. Yderligere råder foreningen over flere tørrerum på loftet.

Dette er en rigtig dejlig og ægte herskabslejlighed i hjertet af Dit & Mit Frederiksberg.