Duevej 19, 2000 Frederiksberg

RÆKKEHUS I 4 PLAN TIL ISTANDSÆTTELSE I FUGLEBAKKEKVARTERET

Ejendommen er beliggende i det dejlige Fuglebakkekvarter, hvor børnene leger på vejene og byens larm og puls synes langt væk. Kvarteret er præget af store grønne områder, gamle træer på de grønne alléer, store gamle charmerende villaer fra århundredeskiftet og ikke mindst den nye legeplads på Egernvej, der er et besøg værd. Skolen i kvarteret hedder Skolen på Duevej og er meget populær og lokal. Det skal bemærkes, at børnene ikke skal over nogen store veje for at komme i skole. Nærmiljøet er fyldt med gode og lækre indkøbsmuligheder, nye caféer, den lokale blomsterforretning, bager og vinbar, som alle bliver flittigt brugt af beboerne i området. Ejendommen på Duevej har haver på begge sider af huset. Fra den dejlige have mod øst kan man fange dagens første solstråler om morgenen. I højsommeren er der fuld sol i begge haver midt på dagen. Herefter kan aftensolen nydes i fulde drag i haven mod vest, til solen går ned bag byens tage langt ud på aftenen.

Ejendommen sælges som et dødsbo og istandsættelse må påregnes. Det skal dog bemærkes, at mange af de smukke originale detaljer fra ejendommens opførelse i 1928 er bevaret. Det giver en sjæl og stemning i huset, som ikke kan genskabes, hvis den først er væk. Ejendommen har kun haft 2 ejere, og det er tydeligt at se, at de alle har haft et ønske om at bevare ejendommens sjæl og respektere stilen fra 1928, da ejendommen blev opført. Her er stadig de originale døre, dørhåndtag, rosetter, balustre på trappen - ja selv de originale plankegulve ligger der stadig.

På 1. sal finder man 4 gode soveværelser og et originalt badeværelse. 2. salen er udnyttet og indrettet til 2 værelser. 2. salen er ikke godkendt til beboelse og kommer derfor ud over de oplyste kvadratmeter. Underetagen har egen indgang, badeværelse med brus, bryggers og 2 depotrum.

Dette er et dejligt hus, hvor der er rig mulighed for at danne sig eget præg på et nyt hjem.

Velkommen til Duevej 19, Frederiksberg.