" />
Johnstrups Alle 2, 1. th., 1923 Frederiksberg C

NÆNSOM RENOVERET HERSKABSLEJLIG MED SMUKKE HØJLOFTEDE RUM OG DEJLIG SYDVENDT ALTAN

Særdeles attraktiv beliggenhed tæt på Søerne. Johnstrups Alle forbinder livet ved Søerne med det lækre indkøbsstrøg på Gammel Kongevej og H.C. Ørsteds Vej. I alle retninger fra gadedøren møder man de hyggelige, kulturelle og gastronomiske oaser, som byen byder på - herunder bl.a. Værnedamsvej med alle dens delikatesseforretninger, lækre restauranter og vinbarer i særklasse. Ligeså ligger Søerne og Ny Teater få minutters gågang herfra. Den tætteste metro er ved Forum, som bringer dig nemt og hurtigt til Kongens Nytorv eller lufthavnen. Til trods for den centrale beliggenhed skal det bemærkes, at der er en udsøgt fred og ro - selv med åbne vinduer.

Nænsom renoveret herskabelig lejlighed i den helt rigtige stil, med smukke højloftede stuer med elegante nedrensede stuklofter, høje paneler, fyldningsdøre, nyt el i 2017 samt gennemgående parketgulve i det meste af lejligheden. Lejligheden er særdeles velindrettet, med stor skøn sydvendt altan ud til hyggelig gård med sol det meste af dagen, 2 store soveværelser, opholdsstue med dobbelte fløjdøre til hyggelig spisestue med høje paneler. Lækkert smagfuldt nyt badeværelse fra 2020, samt fordelingsgang i åbent forbindelse med flot køkken, som giver et godt sammenhæng i lejligheden imellem køkken og spisestue.

Præsentabel herskabelig ejendom fra det 1900 århundrede med hyggelig sydvendt gårdhave med fælles borde og bænke, legehus og plads til cykler og barnevogne. Ejerforeningen er veldrevet med billige fællesudgifter og derved lav ejerudgift.

Velkommen Johnstrups Alle 2 !