" />
H.C. Ørsteds Vej 20A, 1. th., 1879 Frederiksberg C

Lys, indflytningsklar 5-værelses lejlighed med en dejlig stor sydvendt altan - særdeles attrektiv beliggenhed i stille baggård uden trafikstøj.

Særdeles attraktiv beliggenhed i havehus, der ligger tilbagetrukket fra H.C. Ørsteds Vej. Her er fred og ro - selv med åbne vinduer. Lejligheden ligger i hjertet af Frederiksberg C, i gåafstand til både Frederiksbergs kulturelle liv, stemning og miljø, samt Frederiksberg have, Værnedamsvej og ikke mindst alle de lækre specialbutikker og indkøbsstrøg i området. Man ligger endvidere i kort afstand til Metroen ved både Frederiksberg Alle og Forum.

Ejendommen er opført i 1902 og fremstår velholdt i klassisk stil. Der er et flot og præsentabelt opgangs- og indgangsparti. Ejendommen fremstår i god stand, da ejendommen gennemgik en stor renovering i 2011 med nyt tag og renovering af klimaskærmen. Ejendommens gård er ligeledes blevet renoveret og fremstår grøn, hyggelig og børnevenlig med plads til cyklerne, en hyggelig sydvendt solterrasse og plads til legende børn. Der er ligeledes mulighed for leje af p-pladser. Der er dog venteliste til p-pladserne. Lejligheden har brugsret til loftsrum i god størrelse.

Flot indflytningsklar 5 værelses lejlighed med pragtfuld stor solrig altan. Lejligheden er særdeles veldisponeret og virker større end de oplyste kvm. Lejligheden indeholder en god fordelingsgang med adgang til alle rum, flot nyere køkken fra 2020 med indbygget vaskesøjle, 2 gode børneværelser, soveværelse med indbygget skabsvæg, pænt velholdt badeværelse med gulvvarme, kombineret opholds- og spisestue med udgang til pragtfuld sydvendt altan. Hvis man ønsker 2 separate stuer kan væggen let re-etableres, da stuklofterne er intakte.

Lejligheden fremstår særdeles lys med dejlige højloftede stuer med stuklofter og pæne originale plankegulve. En virkelig god 5-værelses med den helt rigtige beliggenhed.

Velkommen til H.C. Ørsteds Vej 20 A, 1.th.