" />
Gammel Kongevej 164, st. th., 1850 Frederiksberg C

HERSKABSLEJLIGHED I DEN HELT RIGTIGE STIL MED MANGE FINE DETALJER - LEJLIGHEDEN LIGGER I 1. SALS HØJDE - ALTAN PROJEKT PÅ EJENDOMMEN

Gammel Kongevej er en af de ældste veje på Frederiksberg. I 1600-tallet var den kendt som en vej ud af byen forbeholdt medlemmerne af det kongelige hus. Trods det fine navn var der nu ikke meget kongeligt over vejen. En elendig grusvej, hvor utallige huller og bump tvang de kørende ned i luntetrav, og hvor fodgængere til tider måtte stride sig frem langs grøftekanten i mudder til anklerne. I dag er Gammel Kongevej en af de mest attraktive og populære adresser på Frederiksberg C, hvor lækre specialbutikker ligger side om side med uforglemmelige gastronomiske oplevelser. Frederiksbergs kulturelle liv er lige om hjørnet i gå-afstand til både Betty Nansen Teatret og Aveny-T. Metro på Frederiksberg Allé ligger ca. 200 meter fra hoveddøren, så man nemt og hurtigt kommer rundt i byen og til lufthavnen. Frederiksberg Have med sit eventyrlige engelske haveanlæg og de romantiske kanaler ligger og venter for enden af Frederiksberg Allé.

Smuk herskabelig ejendom med præsentabel indgang- og opgangsparti med elevator. Ejendommen fremstår i særdeles velholdt stand, da ejendommen blev gennemgribende renoveret i 2018 med bl.a. udskiftning af stigestrenge og faldstammer, ny renoveret facade og nye termoruder ud imod Gammel Kongevej. Til ejendommen er fælles gård, hvor der evt. er mulighed for leje af p-plads. P-pladserne fordeles efter en venteliste. Der er pt. altanprojekt på ejendommen imod gården. Denne lejlighed har ikke tilmeldt sig projektet, men kan evt. deltage, hvis køber ønsker altan på lejligheden.

Smuk herskabslejlighed i den helt rigtig stil med smukke højloftet rum, imponerende detaljeret stuklofter, fyldningsdøre og halv høje paneler. Lejligheden er særdeles veldisponeret med stor elegant spisestue med dobbelte fløjdøre til rummelig opholdsstue, 3 gode soveværelser, stort badeværelse med vaskemaskine og vindue i badeværelset, pænt køkken i hvide elementer med lille spiseplads. Lejligheden vender syd med masser af lys i stuerne, og ligger meget højt med en butik under lejligheden, så den ligger i 1. sals højde.

En virkelig god herskabslejlighed på det indre Frederiksberg - Velkommen til Gammel Kongevej 164