Allegade 24A, 5. th., 2000 Frederiksberg

SMUK RENOVERET PENTHOUSE MED 2 ALTANER OG DEJLIG FRI UDSIGT

Allégade er den ældste gade på Frederiksberg. Alléen blev anlagt, da Frederik III i 1651 tillod 20 bønder at opføre fæstegårde på begge sider af den nuværende gade. I dag er den smukke allé en af de mest populære adresser på Frederiksberg. Herfra er man nabo til Frederiksberg Have, indkøbsstrøget på Gammel Kongevej og alle de lækre specialbutikker, delikatesseforretninger og gastronomiske oplevelser som Frederiksberg byder på. Det grønne område på Allégade skråt foran ejendommen bliver i dagligdagen brugt af beboerne til petanquebane eller blot nyde sin kaffe eller drink i solen og de dejlige omgivelser.

Smuk klassisk ejendom fra 1897 med præsentabel opgang med smukt dekoreret vinduer. Ejendommen er gennemgående renoveret med bl.a. nyere tag i naturskifer og flot renoveret facade. Til lejligheden er brugsret til stort kælderrum.

Attraktiv penthouse med smukke gennemgående sildebensparketgulve, hyggelig åben pejs og skøn fri udsigt. Lejligheden blev renoveret i 2018, hvor sælger flyttede køkkenet ind i stuen, så man i dag har et pragtfuldt stort køkken-alrum. Køkkenet er opført i bedste kvalitet fra køkkensnedkeren med corian bordplade, quooker og alt i hårde hvidevarer. Køkkenet ligger i åben forbindelse med skøn opholdsstue med hyggelig pejs og udgang til vestvendt altan. Der er endvidere fordelingsgang, flot renoveret badeværelse i sorte klinker, forældresoveværelse med udgang til solrig sydvendt altan med grøn fri udsigt, samt børneværelse med indbygget vaskemaskine og tørretumbler.

Lejligheden er dejlig ugenert uden indkig fra genboer eller støj fra overboer.

Velkommen til Allegade 24A, 5.th.