Carit Etlars Vej 24, 3. TH., 1814 Frederiksberg C

PRAGTFULD MODERNE LEJLIGHED PÅ STILLE SIDEVEJ TIL FREDERIKSBERG ALLE MED ELEVATOR, STOR SOLRIG ALTAN OG PARKERING I GÅRDEN!

Ejendommen er beliggende på en stille sidevej til Frederiksberg Allé, hvor roen er overraskende og byens liv synes langt væk. Alligevel er man lige rundt om hjørnet fra det charmerende by-liv, som Frederiksberg C byder på - lige fra lækre delikatesseforretninger, Værnedamsvej med restauranter og cafeer samt indkøbsstrøget på Gammel Kongevej. Metroen på Frederiksberg Allé ligger 5 minutters gå-gang fra ejendommen.

Pragtfuld moderne lejlighed med stor vestvendt terrasse, hvor solen kan nydes i fulde drag. Lejligheden er særdeles velindrettet med møblerbar entre/fordelingsgang med adgang til alle rum, forældre-soveværelse med indbyggede skabe, walk-in-closet, børne-/arbejdsværelse, flot tidløst badeværelse i sorte klinker med indbygget vaskesøjle. Badeværelset blev delvist renoveret i 2019 og fremstår i rigtig god stand. Nydeligt køkken i hvide elementer, som ligger i åben forbindelse til stor lys kombineret opholds- og spisestue med udgang til skøn vestvendt terrasse. Der er et pragtfuldt lysindfald i lejligheden fra de store vinduespartier og en skøn grøn udsigt fra køkken og værelser.

Platangården er en velfungerende ejendom med elevator og en dejlig grøn gårdhave med plads til alle generationer, hvor der er små hyggekroge til de voksne og legeområde til børnene. Der er derudover et område til parkering med først-til-mølle princippet, cykelkælder, affaldsskakt og brugsret til eget kælderrum.

En pragtfuld lejlighed med den helt rigtige beliggenhed.

Velkommen til Carit Etlars Vej 24, 3.th.