" />
Martensens Alle 6, 3. TV., 1828 Frederiksberg C

HERSKABELIG 5-VÆRELSES LEJLIGHED MED MANGE SMUKKE DETALJER - DEJLIGSTE BELIGGENHED PÅ STILLE SIDEVEJ PÅ FREDERIKSBERG C.

Ejendommen er beliggende på en af de mest attraktive og populære adresser på Frederiksberg - selve Martensens Allé, som er en sidevej imellem Gammel Kongevej og Frederiksberg Allé. Martensens Allé er en lille perle på Frederiksberg C. Her er fred og ro - selv med åbne vinduer - og man er i gå-afstand til både Frederiksbergs kulturelle liv, stemning og miljø, Frederiksberg Have, Værnedamsvej og ikke mindst alle de lækre specialbutikker på indkøbsstrøget, Gammel Kongevej. Af offentlig transport i gå-afstand kan bl.a. nævnes bus og den nye metro på Frederiksberg Allé. Herfra er man på Kongens Nytorv på 7 minutter.

Flot klassisk ejendom fra 1896 med præsentabel opgang med smukke dekorerede vinduer. Ejendommen er gennemgående renoveret i 2008 med bl.a. nyt skifertag, nye termovinduer og renovering af facaden. Ejerforeningen er utrolig velfungerende. Lejligheden har brugsret til en god vaskekælder, pulterrum, dejlig børnevenlig gårdhave med terrasser, grill, havemøbler fra Skagerak samt legehus, gynger og sandkasse til de mindste. Der er endvidere plads til cykelparkering og en fælles garage i gården til barnevogne.

Lejligheden har utrolig mange smukke originale detaljer - herunder bl.a. flotte plankegulve og fyldningsdøre og smukke, markante, nedrensede stuklofter. Lejligheden har et dejligt lysindfald og fra den vestvendte altan, er der fin mulighed for at nyde aftensolen i rolige omgivelser. Lejligheden er særdeles veldisponeret med 3 pragtfulde stuer en suite med dobbelte fløjdøre, 2 soveværelser eller mulighed for at inddrage det ene værelse til et stort køkken-alrum.

En pragtfuld lejlighed på en adresse, som kun de fleste drømmer om at komme til at bo på.

Velkommen til Martensens Alle 6, 3.tv.