Hollændervej 4A, 4. tv., 1855 Frederiksberg C

Hyggelig atmosfærefuld lejlighed på toppen af Hollændervej, med pragtfuld total ugenert udsigt over villakvarter - i alt 88 etagemeter inkl. loftsrum der er inddraget i lejligheden

Ejendommen er beliggende på en stille vej imellem Frederiksberg alle og Gammel Kongevej - lige om hjørnet fra Frederiksberg Have, som i den grad må siges at være hjertet af Frederiksberg. I kort afstand har man bl.a. det lækre indkøbsstrøg på Gl. Kongevej, kulturlivet på Frederiksberg Allé, flere hyggelige caféer og gastronomiske oplevelser samt den pulserende Værnedamsvej med vinbarer og lækre specialforretninger.

Hollænderhus - Smuk præsentabel ejendom fra det 19 århundrede med flot indgangs- og opgangsparti. Til ejendommen er pragtfuld grøn gårdhave med to hyggelige solterrasse og plads til cyklerne.

Hyggelig atmosfærefuld lejlighed på toppen af Hollændervej, med pragtfuld total ugenert udsigt over villakvarter. Lejligheden fremstår dejlig lys og i god velholdt stand med charmerende fritliggende bjælker. Lejligheder er særdeles velindrettet med entre som ligger i åben forbindelse med hyggelig spisestue med dobbelte fløjdøre til rumlig opholdsstuen med brændeovn. Pænt køkken i koksgrå elementer, pænt badeværelse i gode størrelse med indbygget vaskemaskine, stort soveværelse med indbygget skabe samt kontor med indbygget skab. Kontoret er lejlighedens depotrum som er inddraget i lejligheden. Kontoret indgår derfor ikke lejlighedens boligareal, og er ikke godkendt til beboelse. Lejligheden er 79 m2 jfr. BBR + 9 m2 depotrum i alt 88 etagemeter.

En pragtfuld lejlighed med den helt rigtige beliggenhed.

Velkommen til Hollændervej 4A, 4.tv.