" />
Gustav Johannsens Vej 19, 2000 Frederiksberg

FLOT VELHOLDT OG ATMOSFÆREFYLDT MUREMESTER VILLA PÅ 182 ETAGEMETER MED HYGGELIG OG UGENERT SYDVENDT HAVE

Gustav Johannsens Vej er en hyggelig villavej, med smukke gamle villaer og rækkehuse fra begyndelse af 1900-tallet. Vejen er præget af gamle træer som giver en hyggelig stemning til området. Villaen er beliggende centralt på Frederiksberg, i gåafstand til 3 attraktive skoler, gode daginstitutioner, idræts faciliteter ved KB hallen og Frederiksberg Idrætspark. Gode indkøbsmuligheder med hyggelige specialbutikker og dagligvarebutikker, samt offentlige transportmidler ved Peter Bangs Vej, Flintholm Metro station og busforbindelser ind til City.

Atmosfærefyldt klassisk murermester villa fra 1930 i røde mursten, hvide dannebrogsvinduer og rødt tegltag. Ejendommen fremstår i god velholdt stand, og emmer af god atmosfære med originale egetræsgulve, og hyggelige fritliggende bjælker på 1. sal. Villaen er særdeles velindrettet - Virker større end det opgivet areal. Ejendommen rummer 3 gode børne-/arbejdsværelser det ene med udgang til stor sydvendt terrasse. Forældre soveværelse eller ekstra stue, hyggelig opholdsstue med brændeovn i åben forbindelse med dobbelte fløjdøre til pragtfuld nyere udestue fra 2016 med smukt klinke belagt gulv og udgang til skøn ugeneret haven. Lækkert nyere badeværelse fra 2020 i smukke ølands klinker, gulvvarme og Corian badekar. Vidunderlig højloftet underetage med stort teenager værelse, depotrum og kombineret badeværelse og vaskerum. Underetagen blev renoveret i 2020, og fremstår tør og anvendelig.

Til ejendommen er dejlig ugenert og velanlagt have med plads til at dyrke økologiske grønsager i urtehaven, cykelskur med plads til cykler og barnevogne og sydvendt have hvor sommeren kan nyde i fuld drag.

Velkommen til Gustav Johannsens Vej 19