Madvigs Alle 13, 3. tv., 1829 Frederiksberg C

PRAGTFULD LYS HERSKABSLEJLIGHED MED LÆKKERT KØKKEN-ALRUM OG SKØN SYD-/VESTVENDT ALTAN MED GRØN UDSIGT OG SOL SENT UD PÅ EFTERMIDDAGEN

Vi er på Madvigs Alle, en særdeles attraktiv beliggenhed i hjertet af Frederiksberg C. Indenfor kort afstand har man bl.a. det naturskønne Frederiksberg Have, det lækre indkøbsstrøg på Gammel Kongevej, Metroen og kulturlivet på Frederiksberg Allé, flere hyggelige caféer og gastronomiske oplevelser samt den pulserende Værnedamsvej med vinbarer og lækre specialforretninger.

Smuk herskabelig ejendom fra 1895 med præsentabel indgang- og opgangsparti. Ejendommen er særdeles velholdt med hyggelig grøn sydvendt gårdhave med plads til børnenes udfoldelse, fælles cykelskur og brugsret til privat cykelskur med plads til opbevaring eller den dyre racercykel. Til ejendommen er endvidere kælder hvor der er fælles opbevaring, og brugsret til eget loftrum.

Pragtfuld lys og atmosfærefyldt herskabslejlighed med stor syd-/vestvendt altan med dejlig fri udsigt og sol sent ud på eftermiddagen. Lejligheden fremstår i rigtig god stand med lækkert nyere Kvik køkken-alrum fra 2017 i hvide elementer og med eksklusiv 5 mm stålbordplade med planforsænkede induktionskogeplader. Flot badeværelse med badekar, flot separat toilet med indbygget vaskesøjle, forældre soveværelse med indbygget skabsvæg, fordelingsgang samt 3 smukke stuer en´suite med brændeovn og indbygget skab i den ene stue/værelse. Alt efter behov, kan de 3 Stuer også anvendes som 2 store børneværelser samt opholdsstue. Såfremt der ønskes adgang til badeværelset, uden at gå igennem soveværelset, kan der let etableres en mellemgang i soveværelset fra køkken til bad.

En virkelig skøn lejlighed med den rigtige beliggenhed.

Velkommen til Madvigs Alle 13, 3.tv.