Nyelandsvej 83, 3. th., 2000 Frederiksberg

ENESTÅENDE TOTAL GENNEMRENOVERET LEJLIGHED MED SKØN SYDVENDT ALTAN - ØVERST OPPE UDEN OVERBOER OG MED MASSER AF LYS

Enestående total renoveret lejlighed på 127 m2. Lejligheden blev total renoveret i 2017, hvor man udskiftede alle gulvene i lejligheden med eksklusive smukke Douglas gran i 25 cm herregårdsplanker, fuldspartlede alle vægge med glasfilt og udskiftede alt el i lejligheden samt nye radiatorer. Der blev endvidere bygget et elegant nyt badeværelse i smukke håndlavet fliser fra Cement Tile Shop og med Vola armatur. Badeværelset er naturligvis med gulvvarme og indbygget vaskesøjle. Lækkert køkken i hvide elementer med Metro vægfliser samt special lavet fliser af UK kunstner Anna Collette Hunt. Lejligheden er særdeles velindrettet med rumlig entre, 2 eller 3 soveværelser, opholdsstue/værelse med håndbygget snedker reol og smuk grøn udsigt over Frederiksberg hospital. Stort rumligt køkkenalrum eller kombineret stue og spisestue. Køkkenøen er ikke fastmonteret. Den kan derfor fjernes, så der er plads til både spisestue og opholdsstue. Lejligheden ligger øverst oppe med skøn syd-/vestvendt altan, masser af lys og dejlig grøn udsigt.

Smuk karakteristisk ejendom fra 1905 med pænt opgangsparti. Ejendommen er i virkelig god stand, da man netop er ved at afslutte et renoveringsprojekt. Her har man udskiftet husets naturskiffertag med ny isolering i etageadskillelsen, renoveret facaden, udskiftet alle vinduer i trappeopgangene og delvis i lejligheden. Sælger indfrier omkostningen til renoveringen på ca. kr. 400.000,00 for denne lejlighed. Til ejendommen er endvidere fælles cykelkælder, tørrerum i kælderen og på loftet samt brugsret til eget loftrum.

God central beliggenhed direkte overfor Frederiksberg Hospital med udsigt til de smukke gamle bygninger, tæt på Skolen på La Cour Vej og metrostationerne ved Nordre Fasanvej og Lindevang. Lejligheden ligger endvidere i gåafstand til grønne områder ved Frederiksberg Have og Grøndalsparken.

Velkommen til Nyelandsvej 83, 3.th.