Henrik Ibsens Vej 9, 2. tv., 1813 Frederiksberg C

BEDSTE BELIGGENHED PÅ STILLE SIDEVEJ TIL FREDERIKSBERG ALLE - HERSKABELIG BYLEJLIGHED I SMUK STIL OG MULIGHED FOR ALTAN

Lejligheden ligger tilbagetrukket med helt ugenert beliggenhed på stille sidevej til Frederiksberg Allé - hvor trafikstøj synes langt væk! Fra lejligheden er der hurtig adgang til Søndermarken, og Frederiksberg Have lige rundt om hjørnet, samt kulturlivet og de skønne delikatesseforretninger -og dagligvareindkøb på Gammel Kongevej og Værnedamsvej. En skøn kombination af central beliggenhed og udsøgt ro i lejligheden.

Smuk klassisk ejendom fra 1900 med hvidpudset facade og flot dekorativt indgangsparti. Ejendommen er særdeles veldrevet og råder over fælles cykelkælder, tørreloft og brugsret til eget loftrum. Dejlig grøn og børnevenlig gårdhave med fælles havemøbler og plads til børn i alle aldre. I ejendommen har der tidligere været gennemført et altanprojekt. Opsætning af altan på denne lejlighed er derfor godkendt i ejerforeningen. Det kræver dog kommunens godkendelse.

Hyggelig atmosfærefyldt 4-værelses lejlighed med masser af muligheder. Lejligheden fremstår i klassisk stil med smukke detaljeret stuklofter, originale fyldningsdøre, nyafhøvlet originale plankegulve og masser af lys i de syd-/vestvendte stuer. Lejligheden er særdeles veldisponeret med 2 skønne stuer en suite med dobbelte fløjdøre og hyggelig karnap. Soveværelse, børneværelse, ældre køkken, samt badeværelse i lyse klinker. Der er evt. mulighed for at opsætte altan ud fra børneværelset og soveværelset og lave køkken-alrum ved at slå væggen ned imellem køkken og børneværelset. Der er endvidere et ekstra rum på bagtrappen, hvor der pt. er installeret en fryser.

En særdeles attraktiv lejlighed på en af Frederiksbergs bedste adresse.

Velkommen til Henrik Ibsens Vej 9. 2.tv.