Prinsesse Maries Alle 7, 4. tv., 1908 Frederiksberg C

IMPONERENDE TOTAL ISTANDSAT HERSKABSLEJLIGHED MED STOR SYD-VESTVENDT ALTAN, GÆSTETOILET OG STORT KØKKEN / ALRUM

Imponerende total istandsat herskabslejlighed i den helt rigtige stil med smukke højloftede stuer med 3,1 meter til loftet. Udskårne fyldningsdøre, radiator skjulere, detaljerede stuklofter og smukke parketgulve med delvis varme i gulvene. Lejligheden er særdeles veldisponeret med mulighed for 2-4 soveværelser alt efter behov. Lækkert stort badeværelse med indbygget kombi vaskemaskine og vindue som giver et bedre lys og udluftnings muligheder. Pænt gæstetoilet, pragtfuldt stort køkken-alrum med spiseplads til 8-10 personer og udgang til stor helt ugenert syd-/vestvendt altan med elektrisk markise. Elegant spisestue med høje paneler og skøn fri udsigt imellem bygningerne til Tivolis tårne. Opholdsstue, forældre soveværelse med indbyggede skabe samt 2 gode børneværelser, hvor det ene også har indbygget skabsvæg. Lejligheden ligger øverst oppe med masser af lys og luft.

Særdeles attraktiv beliggenhed på det indre Frederiksberg C, hvor man er i gå-afstand til Rådhuspladsen, Søerne i København og er lige om hjørnet fra både det dejlige indkøbsstrøg på Gammel Kongevej, hyggelige vinbarer og specialforretninger på den pulserende og populære Værnedamsvej og det kulturelle liv på Frederiksberg Allé. Tætteste metro er ved Forum, som ligger 7 minutters gå-gang fra hoveddøren. Til trods for den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden, på altanen og i gården.

Herskabelig ejendom fra 1905 med præsentabel indgang- og opgangsparti. Ejendommen er yderst veldrevet med sund økonomi, og ejendommen fremstår i virkelig god velholdt stand, med ny renoveret facade og nye termovinduer fra 2022 samt ny renoveret opgang i 2017. Til ejendommen er dejlig lukket flisebelagt gårdhave med fælles havemøbler, cykelkælder og brugsret til både loftrum og kælderrum.

Enestående herskabelig lejlighed på en af Frederiksbergs mest eftertragtede beliggenheder.

Velkommen til Prinsesse Maries Alle 7 - Penthouse.