Falkonergårdsvej 15, 1., 1959 Frederiksberg C

PRAGTFULD VILLALEJLIGHED MED 2 SEPARATE LEJLIGHEDER I 1 - IDEELT FOR 2 GENERATIONER, DER ØNSKER AT BO SAMMEN ELLER TIL FAMILIEN DER ØNSKER EN STOR RUMMELIG LEJLIGHED

Ejendommen er beliggende på en stille sidevej til Rolighedsvej på Frederiksberg C. Falkonergårdsvej blev anlagt i 1870'erne og blev allerede dengang bebygget med de smukke arkitektonisk korrekte villaer, som stadig dominerer vejen den dag i dag. Vejen er lukket for gennemkørsel, og der er derfor kun minimal trafik. For enden af vejen ligger Børnehuset Falkonergården, som er en selvejende kombineret vuggestue og børnehave. Området byder på gå-afstand til både Søerne, Landbohøjskolens smukke have, gastronomiske oplevelser og gode indkøbs- og shoppingmuligheder på Godthåbsvej samt 2 metrostationer ved Forum og Aksel Møllers Have, som bringer dig hurtigt og bekvemt rundt i byen eller til lufthavnen.

Smuk hvidpudset 2 families villa med fælles hyggelig grøn og børnevenlig forhave med æbletræ og sol-/hindbær buske, praktisk nyere flisebelagt baghave med figentræ og plads til cykler. Ejendommen blev total renoveret i 2015/2016 med nypudset facade med forstærkningsnet. Nye fælles vinduer, dør i kælderen og opgangen samt nyt naturskiffertag. Ejendommen fremstår derfor i rigtig god og velholdt stand. Til ejendommen er fælles kælder, hvor lejligheden har brugsret til 2 gode depotrum og fælles vaskerum / tørrerum, hvor sælger har egen vaskemaskine og tørretumbler.
Lejligheden er pt. opdelt i 2 lejligheder i 1, så lejligheden er ideel for 2 to generationer eller vennepar, der ønsker at bo sammen, eller til familien der ønsker en stor rummelig lejlighed. 1. sal. fremstår i smuk herskabelig stil med 3 meter til loftet, smukke stuklofter, radiatorskjulere og originale plankegulve. Lejligheden er særdeles veldisponeret med 3 gode soveværelser, flot badeværelse, opholdsstue samt dejligt køkken-alrum med udgang til stor syd-/vestvendt terrasse på 32 m2. 2. sal. blev total renoveret i 2015/2016 i forbindelse med udskiftning af taget. Lejligheden fremstår utrolig hyggelig med loft til kip, fritliggende bjælker og flotte massive ask gulve, lækkert nyere badeværelse i god størrelse, flot nyere køkken fra HTH i åben forbindelse med opholdsstue og 2 gode værelser.

Velkommen til Falkonergårdsvej 15, 1. og 2.