Danas Plads 21, 3., 1915 Frederiksberg C

Imponerende total istandsat herskabslejlighed i den helt rigtige stil med 2 skønne altaner og 2 badeværelser - skøn beliggenhed på Frederiksberg C tæt på Søerne

Imponerende total istandsat herskabslejlighed i den helt rigtige stil med smukke højloftede stuer med 2,94 meter til loftet, udskårne fyldningsdøre, høje paneler, detaljerede stuklofter og smukke originale plankegulve. Lejligheden blev total istandsat i 2020 - 2022, hvor man renoverede lejlighedens 2 badeværelser med smukke fliser importeret fra Spanien med Naxani designer skab, indbygget Dansani spejl med lys, elegant bruseafskærmning i glas, håndklædevarmer, samt WIFI-styrede gulvvarme. Man udskiftede endvidere køkkenet i 2022 med et lækkert nyt køkken alrum fra Reform med massive fingertappede træskuffer, smuk marmor bordplade af materialet Pietra di Fossena, Brandt Collective grebene, specialfremstillede hjørnereoler og alt i hårde hvidevarer som er indbygget og skjult i køkkenet. Alt el i køkken-alrummet er fræset ind vægene. Lejligheden er særdeles veldisponeret med rumlig entre, børne-/arbejdsværelse, fordelingsgang til soveafdeling med 2 soveværelser, smuk opholdsstue med høje paneler og udgang til en af lejlighedens 2 altaner, dobbelte fløjdøre til stort soveværelse eller ekstra stue, samt køkken-alrum med udgang til ny stor altan fra 2020 mod stille gård. Der er derfor mulighed for 1 - 2 stuer samt 3-4 soveværelser alt efter behov. Lejligheden er nymalet i 2022.

Særdeles attraktiv beliggenhed på det indre Frederiksberg C, hvor man er i gå-afstand til Rådhuspladsen, Søerne, den smukke have ved Landbohøjskole, og man er lige om hjørnet fra både det dejlige indkøbsstrøg på Gammel Kongevej, hyggelige vinbarer og specialforretninger på den pulserende og populære Værnedamsvej samt det kulturelle liv på Frederiksberg Allé. Tætteste metro er ved Forum, som ligger 3 minutters gå-gang fra hoveddøren. Til trods for den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden, på altanen og i gården.

Smuk bevaringsværdig ejendom med flot præsentabel opgangs-/indgangsparti. Ejendommen er særdeles velfungerende med stort hyggeligt aflåst gårdmiljø med plads til børnenes udfoldelse, velfungerende vaskeri, cykelkælder samt brugsret til et eget kælderrum.

Velkommen til Danas Plads 21, 3.