Kronprinsesse Sofies Vej 20, 5. 2., 2000 Frederiksberg

2 VÆRELSES ØVERST OPPE MED ELEVATOR, GOD SOLRIG ALTAN OG MED SKØN FRI UDSIGT OVER BYENS TAGE

Kronprinsesse Sofies Vej ligger i et område med gode parkeringsmuligheder, og en kort gåtur til den charmerende Godthåbsvej, som den senere årrække har udviklet sig til at være et af Frederiksbergs bedste udbud af specialforretninger, caféer og restauranter. I sommeren 2019 åbnede også den nye metro ved Aksel Møllers Have, som ligger ca. 500 meter fra hoveddøren. Herfra kommer man nemt rundt i byen og til Lufthavnen. Endeligt ligger dagligvare forretninger som Irma og Menu lige om hjørnet fra lejligheden.

Skøn lys 2 værelses lejlighed med god solrig altan med udsigt over byens tage. Lejligheden er særdeles veldisponeret med god entre med indbygget garderobe, pænt velholdt badeværelse med grå fliser, terrazzogulv og badekar. Stor lys opholdsstue med pragtfuld fri udsigt og udgang til altan, pænt originalt køkken med mulighed for lille spiseplads samt soveværelse med indbygget skab. Lejligheden ligger øverst oppe med masser af lys og uden trinstøj fra overboer.

Velfungerende moderne ejendom fra 1969 med elevator, affaldsskakt, fælles vaskerum, flere tørrerum samt brugsret til eget pulterrum på loftet.

Velkommen Kronprinsesse Sofies Vej 20, 5