Dronning Olgas Vej 18E, 2000 Frederiksberg

NYT OG LÆKKERT TOWNHOUSE MED EGEN HAVE OG TAGTERRASSE

Det smukke Townhouse er beliggende i et rigtig hyggeligt villakvarter på Frederiksberg med ensrettede / lukkede veje, hvilket medfører et minimum af trafik. Til trods for den rolige beliggenhed er man i gå-afstand til både indkøb, Metroen ved Aksel Møllers Have samt det hyggelige og attraktive by-miljø på Frederiksberg.

Udsøgt liebhaveri i enhver henseende! Ejendommen er opført i 2017 i en moderne, skandinavisk arkitektur og er opført med de lækreste løsninger og materialer. Kort sagt er alt ny-opført fra grunden og der er dermed et minimum af vedligeholdelse de næste mange år.
Ejendommen er opført med store vinduespartier, Køkken fra Bo Form, gulvvarme alle steder, 2 badeværelser med møbler fra Copenhagen Bath, armaturer fra Vola og Dornbach brusearmaturer, bryggers og rigtig god skabsplads både i stueplan og på 1. sal.
Hjertet i det dejlige hjem er det store køkken/alrum, hvorfra der er adgang til den private have. Når solen ikke længere er i haven, går man blot op på sin egen private tagterrasse på 2. sal. Herfra kan solen nydes til den går ned sent på aftenen bag byens tage. 1. sal er særdeles velindrettet med 3 gode værelser og tilhørende badeværelse. Til ejendommen er privat parkeringskælder med adgang til at parkere sin bil på sin egen private parkeringsplads med installeret ladestanner til hybrid/elbil, og brugsret til pulterrum.

Dette er udsøgt liebhaveri for den kræsende køber.

Velkommen til Dronning Olgas Vej 18E