Solsortvej 35, 2000 Frederiksberg

FUGLEBAKKEKVARTERET - HYGGELIG ATMOSFÆREFYLDT RÆKKEHUS PÅ 250 ETAGEMETER MED DEN HELT RIGTIGE BELIGGENHED

Rækkehuset er beliggende på en af de mest eftertragtede veje i Fuglebakkens ejerlaug, hvor der er ro og fred og i god afstand til større bygninger. Fuglebakkekvarteret er et af Frederiksbergs mest populærere villakvarterer med smukke gamle villaer og rækkehuse fra århundredskiftet. Kvarteret er en lille grøn oase midt i byens pulserende liv, med parkområder og stor ny legeplads til børnenes udfoldelse. Imellem rækkehusene er der et lukket område med minimum af biler, og masser af plads til børnenes udfoldelse. Ejendommen ligger tæt på den populære Duevej skole, hvor børnene let kan komme til og fra uden at skulle krydse store veje.

Rækkehuset fremstår flot og indbydende med dejlig græsbelagt forhave mod øst, hvor man kan fange dagens første solstråler om morgenen og skøn vestvendt baghave, hvor kan man nyde aftensolen på den store flisebelagte terrasse. I garagen er der let adgang til opladning af bilen.

Rækkehuset rummer i alt 250 etagemeter og fremstår særdeles velholdt og velindrettet med en ekstraordinær god underetage og udnyttet 2. sal. I stueetagen har man en pragtfuld kombineret opholds- og spisestue med smukke sildebensparketgulve, rummelig præsentabel entre samt ældre velholdt køkken. På 1. sal er der et pænt badeværelse i hvide klinker, 3 gode soveværelser samt værelse med trappe til 2. sal, som er udnyttet med loft til kip, fritliggende hanebåndsbjælker samt udgang til vestvendt altan, hvor den sene aftensol kan nydes. Der er indrettet en stor opholdsstue / teenage-afdeling, der let kan indrettes til 2 værelser, hvis der er behov for ekstra værelser. 2. salen på 37 kvm. er dog ikke godkendt til beboelse, og kommer derfor ud over det oplyste boligareal på 141 m2. Underetagen er usædvanlig god. Den er udgravet og har en rigtig god lofthøjde. Her er der god plads til opbevaring, gildesal / teenagerværelse, flot badeværelse samt stort bryggers med indbyggede skabe og vaskesøjle.

Et pragtfuldt rækkehus med den helt rigtige beliggenhed.

Velkommen til Solsortvej 35