Brøndsteds Alle 4, 1. th., 1803 Frederiksberg C

HØJLOFTET HERSKABSLEJLIGHED MED UNIK ARKITEKTUR - VESTVENDT ALTAN MED DEJLIG GRØN UDSIGT - PERFEKT STILLE BELIGGENHED PÅ DET INDRE FREDERIKSBERG

Ejendommen ligger med skøn og ugenert beliggenhed på Brøndsteds Allé i det attraktive og unikke Bakkegårdskvarter på Frederiksberg C, kun et stenkast fra Søndermarken og Frederiksberg Have. Bakkegårdskvarteret er kendt for sin charmerende og herskabelige arkitektur der er en fryd for øjet, og samtidig har området et rigt liv af cafeer, butikker, restauranter. Fra lejligheden er der hurtig adgang til dagligvareindkøb, Metroen ved Frederiksberg Allé og Rådhuspladsen er kun 10 min. væk på cykel. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden og på den skønne vestvendte altan.

Ejendommen, der er opført i 1902, fremstår særdeles dekorativ og blev i 1903 præmieret af Frederiksberg Kommune grundet dens arkitektoniske udtryk. Ejendommen har en smuk herskabelig opgang og indgangsparti, skøn grøn og frodig haven med træer og buske, vestvendt terrasse med fælles have møbler og legeområde til børnene. Til ejendommen er desuden fælles kælder med cykelkælder og brugsret til kælderrum.

Unik højloftet herskabslejlighed med særdeles smuk arkitektur med flotte detaljeret stuklofter, smukke ekstra brede karme, fyldningsdøre og originale plankegulve. Lejligheden har ideel planløsning med fordelingsgang, stort køkken alrum i grå elementer, 3 smukke højloftet stue med dobbelte fløjdøre imellem stuerne. I den midterste stue er hyggelig karnap som giver et dejlig lys i stuen og en grøn udsigt. Soveværelse med udgang til virkelig god vestvendt altan med grøn udsigt og hvor middag- og aftensolen kan nydes. Der er separat badeværelse og separat toilet, men kan evt. ligges sammen, da de ligger ved siden af hinanden.

En unik herskabslejlighed på perfekt stille beliggenhed i det attraktive Bakkegårdskvarter.

Velkommen til Brøndsteds Alle 4, 1.th.