Madvigs Alle 4, 3. tv., 1829 Frederiksberg C

Flot og stemningsfuld lejlighed med solrig stor altan og pragtfuldt gårdmiljø - Attraktiv beliggenhed tæt ved Metroen på Frederiksberg Alle

Ejendommen er beliggende i et af de mest attraktive og populære områder på Frederiksberg C. Madvigs Allé er en sidevej imellem Gammel Kongevej og Frederiksberg Allé - få meter fra Frederiksberg Metro, tæt på både Frederiksbergs kulturelle liv, stemning og miljø, Frederiksberg Have, Værnedamsvej og ikke mindst alle de lækre specialbutikker på indkøbsstrøget, Gammel Kongevej.

Ejerforeningen gennemgik i 2021 et altanprojekt, hvor en del af lejlighederne fik altaner ud mod den pragtfulde grønne gårdhave. Herfra kan solen og roen nydes i fulde drag fra tidlig morgen. På alle tider af året er haven en oase midt i byen med terrasser, fælles grill, havemøbler og plads til cyklerne. Til ejendommen er god tør kælder med fælles vaskeri, hobbyrum og brugsret til eget kælderrum i god størrelse. Det er tydeligt at se, at det er en forening, hvor man er enige om at holde fællesarealerne pæne og ordentlige.

Pragtfuld herskabelig lejlighed i rigtig god stand med lækkert nyt kvalitets Stilleben køkken fra 2021. Flot badeværelse i god størrelse med gulvvarme og vindue, så man får bedre udluftning og lys i badeværelset. Soveværelse med udgang til stor solrig altan med dejlig grøn udsigt til pragtfuldt grønt gårdmiljø. Elegant spisestue med dobbelte fløjdøre til skøn opholdsstue med hyggelig karnap og dejlig grøn udsigt imellem bygningerne. Lejligheden er i den helt rigtige stil med flotte stuklofter, originale plankegulve, radiatorskjuler og fyldningsdøre.

Velkommen til Madvigs Alle 4, 3.tv.