Grundtvigsvej 5, st. tv., 1864 Frederiksberg C

FLOT ATMOSFÆREFYLDT LEJLIGHED MED DEJLIG LET ADGANG TIL SKØN FÆLLES HAVE.

Særdeles attraktiv beliggenhed på stille ensrettet vej, tæt på lækre specialbutikker på Gammel Kongevej og Frederiksberg Centret. Frederiksbergs kulturelle liv er lige om hjørnet i gå-afstand til både Betty Nansen Teatret og Aveny-T. Biografen og Metro ved Frederiksberg Centret samt Metroen ved Frederiksberg Alle ligger ca. 500 meter fra hoveddøren, så man nemt og hurtigt kommer rundt i byen og til lufthavnen. Landbohøjskolen med den hyggelige have ligger rundt om hjørnet, og Frederiksberg Have med sit eventyrlige engelske haveanlæg og de romantiske kanaler ligger og venter for enden af Frederiksberg Allé.

Flot atmosfærefyldt lejlighed i den helt rigtige stil med flotte højloftet stuer med ca. 3 meter til loftet, flotte detaljeret stuklofter, fyldningsdøre, radiatorskjuler og parketgulve. Lejligheden er særdeles veldisponeret med flot spisekøkken i hvide elementer med indbygget slagbænk hvor der er spiseplads til 2 - 4 personer. Fra køkkenet er der let adgang til vidunderligt gårdmiljø. Flot istandsat badeværelse med brus og indbygget kombi vaskemaskine, soveværelse, elegant spisestue med dobbelte døråbning til hyggelig opholdsstue. Sælger har opdelt opholdsstuen, så der er et ekstra værelse i lejligheden. Væggen kan fjernes hvis man hellere vil have en større opholdsstue. Sælgers familie ejer stor særdeles anvendelig garage som ligger i gården. Kan med købes hvis det ønskes. Garagen kan ikke anvendes til biler, men er særdeles anvendelig til motorcykler, opbevaring eller til et sted hvor man kan udfolde sine hobbys.

Smuk historisk hvidpudset ejendom fra 1884 i god velholdt strand stand med nye døre til lejligheden i 2022. Ejendommen er særdeles velfungerende med god økonomi og et godt socialt miljø, hvor man mødes til årlig sommerfest og hyggeligt samvær i gården. Til ejendommen er fælles cykelkælder samt hyggelig stor grøn gårdhave med græs, kirsebærtræer og terrasse med fælles havemøbler og grill. Gården er lukket og særdeles børnevenlig med sandkasse, bordtennisbord og plads til børnenes udfoldelse.

En pragtfuld lejlighed på perfekt beliggenhed midt i hjerte af Frederiksberg C

Velkommen til Grundtvigsvej 5