Nyvej 15, 1., 1851 Frederiksberg C

IMPONERENDE LUKSURIØS GENNEMRENOVERET LEJLIGHED PÅ 176 ETAGEMETER MED EGEN HAVE OG PRIVAT PARKERING

Ejendommen er beliggende på en af de mest attraktive og populære adresser på Frederiksberg - en sidevej imellem Gammel Kongevej og Frederiksberg Allé. Nyvej er en lille perle på Frederiksberg C. Her er fred og ro - selv med åbne vinduer - og fra hoveddøren er du i gå-afstand til både Frederiksbergs kulturelle liv, stemning og miljø, Frederiksberg Have, Værnedamsvej og ikke mindst alle de lækre specialbutikker på indkøbsstrøget, Gammel Kongevej samt alle de fine kvarterer herimellem. Af offentlig transport kan bl.a. nævnes metroen på Frederiksberg Allé, som ligger 4 minutters gang herfra. Metroen tager dig nemt og bekvemt rundt i byen - fx til Kongens Nytorv på 7 minutter.

Imponerende total gennemrenoveret villalejlighed i 2 plan - ja, nærmest genfødt - og der er skabt en helt igennem vellykket kombination af det gamle, herskabelige og det moderne og funktionelle. Vægge er fjernet og planløsningen er vendt, så hjertet i lejligheden er i dag det store køkken/alrum, med udgang til pragtfuld sydvendt altan. Fra køkken-alrummet er der åben forbindelse til hyggelig opholdsstue og dobbelte fløjdøre til bibliotek eller ekstra værelse. Man bliver forblændet af den kompromisløse istandsættelse, der er gennemsyret af kvalitet. Det lækre køkken/alrum er selvfølgelig fra Handcrafted Interior med custommade daybed, radiatorskjuler og alt i hårde hvidevarer i bedste kvalitet. Det overdådige badeværelse og gæstetoilet er med smukke Italienske klinker, armaturer og håndklæde tørre naturligvis fra TONI Copenhagen, badekar og wc møbler fra bad og stil. Overalt i lejligheden er der lækre nye parketgulve i 16 mm massiv egetræ, costummade radiatorskjuler, custummade biblioteks reol, som giver fornemmelsen af en gennemført perfektionisme, som fortsætter som den røde tråd igennem hele lejligheden. Planløsningen er gennemtænkt, idet man har vendt trappen til 2. sal og skabt en god teenage afdeling med mulighed for 2 værelser/arbejdsværelse og fælles opholdsrum. 2 sal er 33 m2 tinglyst og er udover boligarealet, men ikke godkendt til beboelse. Derudover har 1. sal brugsret til eget vaskerum i stueetagen.

Smuk hvidpudset Patricier villa med sort glaseret tegltag og sprossede vinduer. Ejendommen fremstår i god velholdt stand med nyt tag fra 2004. Ejendommen er opdelt i 2 ejerlejligheder fælles hall med adgang til vaskerum og trappe til 1. sal.. Have er opdelt imellem de to lejligheder, med stor fælles flise belagt indgangsparti med plads til parkering, og imponerende flot rosenbed foran huset. Lejligheden på 1. sal har brugsret til hyggelig nyanlagt have i forhaven med buske, græs og solrig terrasse.

En enestående lejlighed ud over det sædvanlige, med absolut bedste beliggenhed i hjertet af Frederiksberg C

Velkommen til Nyvej 15, 1.