Fuglebakkevej 88A, 4. mf., 2000 Frederiksberg

Enestående penthouse lejlighed i 2 plan med stor tagterrasse - Nyopført og eksklusivt - med lys, kvalitet og funktionalitet i højsæde.

Enestående penthouse lejlighed i 2 plan med pragtfuld stor sydvendt tagterrasse med sol hele dagen. Lejligheden har et smuk udtryk med elegante trappe der forbinder de to etager, og en dejlig rumfornemmelse med loft til kip. Lejligheden er særdeles velindrettet med lækkert badeværelse, gæstetoilet med indbygget vaskesøjle, 2 gode værelser, indbygget pulterrum samt kombineret opholds- og spisestue med åbent køkken.

Den smukke præmieret ejendom er nyopført og stod først klar til indflytning i foråret 2023. Til ejendommen er elevatoren direkte til 4. sal., ligesom du naturligvis kan køre direkte ned i kælderen, hvor din bil har mulighed for at holde parkeret i den aflåste parkeringskælder.En parkeringsplads i ejendommens parkeringskælder kan tilkøbes for kr. 395.000. Der er også tænkt på cykelisterne, som har deres egen cykelelevator fra gaden og ned til cykelkælderen. Lejligheden er opført med de lækreste løsninger og materialer og med store vinduespartier, så der er et dejligt lysindfald fra begge sider. De flotte gulve i eg er med gulvvarme på fjernvarme og står flot sammen med de elegante køkkener fra Køkkensnedkeren, som er opført med indvendige skuffer i massiv eg og smuk bordplade i quartzite.

Ejerforeningen råder over en gæstelejlighed med både køkken og badeværelse, som kan lejes af beboerne for kr. 500 pr. overnatning. Der verserer en husorden med regler for anvendelsen. Lejlighederne på Fuglebakkevej 88 skriver sig ind i et kvarter med en rig, kulturel historie. Fuglebakkekvarteret er kendt for sine mange idylliske veje med historiske bygninger, der vidner om en begivenhedsrig fortid. Den gamle, fredede skole på Duevej fra 1906, fungerer stadig som kvarterets folkeskole. Frederiksberg er en lille smuk landsby midt i storbyen, og fremstår som handels- og kulturlivets mekka. Den ene specialbutik afløser den anden som perler på en snor, og det er altid muligt at få lækre delikatesser med hjem i cykelkurven. Men under byens puls besidder Frederiksberg også en overraskende ro, hvor man som storbymenneske får det bedste fra begge verdener. I ejendommens gårdhave eller på de private altaner kan solen og roen nydes i fulde drag. Om sommeren er det fantastisk at kunne lade altandørene stå åbne ud mod sit eget grønne uderum midt i byen.