Falkoner Alle 18B, 3. th., 2000 Frederiksberg

ELEGANT HERSKABSLEJLIGHED MED PARKERING OG STOR ALTAN MED SKØN OG NATURRIG UDSIGT

Central beliggenhed i den gode ende af Falkoner Alle tæt på Frederiksberg Rådhus. Fra ejendommen er der hurtig adgang til indkøb på Falkoner Allé og Frederiksberg Centret, hyggelige cafeer med udendørs servering, små 100 meter til Metro Frederiksberg station, hvor metrolinjerne krydser og Falkoner Bio samt Frederiksberg Have.

Flot bevaringsværdig ejendom fra 1903 med nyere skiffertag fra 2007 og termoruder i lejligheden fra 2014. Til ejendommen hører lukket gård med port, hvor halvdelen af gården er anlagt til parkeringsområde, med plads til en bil pr. lejlighed. Så hverdagen bliver lidt lettere, når man har privat parkering og slipper for at lede efter p-plads. Den anden halvdel af gården er anlagt som hyggelig grøn gårdhave med fælles havemøbler, grill og plads til børnenes udfoldelse. En lille oase midt på Frederiksberg. Der er endvidere lukket cykelskur, toilet i gården og brugsret til kælderrum.

Elegant herskabslejlighed i smuk frederiksberg-stil med flotte højloftede stuer og detaljerede stuklofter, originale plankegulve, fyldningsdøre og høje paneler i spisestuen. Lejligheden er særdeles lys og velindrettet med tre smukke stuer en 'suite med dobbelte fløjdøre imellem og smukke radiatorskjulere i hele lejligheden. Børneværelse, forældresoveværelse med indbyggede skabe, pænt badeværelse i lyse granitklinker med uno form skabe og indbygget Miele-vaskesøjle, flot køkken-alrum ligeledes med hvide uno form elementer og spiseplads til 4 - 6 personer. Fra køkken-alrum er der udgang til pragtfuld stor altan med skøn grøn og naturrig udsigt. Altanen er uden indkig fra naboaltaner.

En pragtfuld herskabslejlighed i hjertet af Frederiksberg.

Velkommen til Falkoner Alle 18B, 3.th.