" />
Gammel Kongevej 165A, 4. 1., 1850 Frederiksberg C

PENTHOUSE MED 2 SYDVENDTE UDSIGTSALTANER, KØKKEN/ALRUM OG ELEVATOR

Central beliggenhed på Gammel Kongevej tæt ved shopping- og restauranter, specialforretningerne på Værnedamsvej og Frederiksberg Centret, Metro, de skønne grønne arealer i Frederiksberg Have og Søndermarken, samt kun 10 min. på cykel til Rådhuspladsen. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden og på altanerne.

Ejendommen er moderne fra år 2000 med elevator og en skøn forhøjet fælles terrasse. Hertil er der brugsret til cykelopbevaring i gården og depotrum i kælderen. Ejerforeningen er økonomisk veldrevet med lave fællesudgifter.

Fra ejendommens fællesgang træder man direkte ind i køkken/alrummet der er holdt i stilrene materialer - hvide elementer og en lækker bordplade i sten - og med plads til stort spisebord med 10-12 personer rundt om! Fra alrummet er der udgang til stor overdækket altan mod gården samt fordelingsgang til lejlighedens øvrige rum; Pænt badeværelse med terrazzogulv, separat bruseniche og badeværelsesmøbler i mørkt træ; Stort soveværelse med indbyggede skabe og plads til dobbeltseng; Intern trappe op til 1. sal(ejendommens 5. sal) hvor man finder lejlighedens fantastiske stue med loftsvinduer og kip.

1. salen har et væld af indretningsmuligheder, herunder mulighed for etablering af ekstra værelse(se alternativ planløsning) eller man kan benytte stuen på samme vis som sælger med plads til både sofagruppe og spisebord. Fra stuen er der udgang til skøn ugenert altan med udsigt over kvarteret ved Hortensiavej, med tårnet i Zoologisk Have i horisonten. Lejlighedens to plan har et fantastisk lysindfald med lys fra begge sider.

Sjældent udbudt penthouse på den helt rigtige adresse.