Platanvej 24, 12. 2., 1810 Frederiksberg C

SJÆLDENT UDBUDT UDSIGTSLEJLIGHED MED SKØN SOLRIG ALTAN OG KØKKEN/ALRUM

Ejendommen ligger med central beliggenhed imellem Frederiksberg Allé og Vesterbrogade! Fra ejendommen er der hurtig adgang til dagligvareindkøb- og restauranter på Vesterbrogade, små 200 meter til Metroen ved Frederiksberg Allé samt de skønne grønne arealer i Frederiksberg Have og Søndermarken. For enden af Frederiksberg Allé ligger specialforretningerne på Værnedamsvej og bag ved Vesterbrogade bryder den nye spændende Carlsberg By frem.

Ejendommen er moderne fra år 1970 med handicapvenlige elektroniske døre og elevatorer. Som beboer er der bl.a. brugsret til cykelopbevaring, vaskekælder og den store grønne gårdhave. Hertil er der eksklusiv brugsret til depotrum i kælderen. Endeligt råder foreningen over et større parkeringsareal med gæstepladser, samt mulighed for at leje privat p-plads for kr. 175 pr. mdr.

Lejligheden fremstår helt indflytningsklar, istandsat fra A-Z i bedste materialer, til den kræsne køber. Hjertet af lejligheden er det store åbne stue/alrum med udgang til skøn sydvendt møblerbar altan. Herfra kan solen nydes hele dagen med fri udsigt over byen. Altanen er praktisk indrettet til både ophold- og med plads til beplantning. Alrummet er særdeles veludnyttet med plads til spisebord og stort sofaarrangement. Køkkenet er ligesom lejligheden en sand perle! Håndlavet snedkerkøkken i massiv eg, skåret af en og samme stamme. Intet er efterladt til tilfældighederne og overalt fornemmer man den røde tråd af kvalitet, der sammen med den rå betonvæg og kobberrør gør køkkenet helt unikt. Soveværelset har stort indbygget klædeskab og plads til dobbeltseng. Hertil flot badeværelse med badekar og praktisk fordelingsgang med store garderobeskabe.

Lejligheden har med sin frie udsigt og store vinduespartier et helt fantastisk lysindfald. Byens bedste udsigt på toppen af Frederiksberg.