Vodroffsvej 33, 3. 11., 1900 Frederiksberg C

SKØN BYLEJLIGHED MED STOR ALTAN OG KIG TIL SØERNE

Med central placering på Vodroffsvej, kun 100 meter fra Søerne, er beliggenheden i absolut top! Her er alt indenfor kort afstand; Specialforretningerne på Værnedamsvej og Forum Metro. de skønne arealer omkring Søerne, samt under 5 min. på cykel til Rådhuspladsen. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden og på altanen.

Ejendommen er moderne fra år 2000 med elevator, parkeringspladser og en skøn fælles tagterrasse. Hertil er der brugsret til cykelopbevaring i gården og depotrum i kælderen. Ejerforeningen er økonomisk veldrevet med lave fællesudgifter.

Lejligheden er ligesom ejendommen praktisk indrettet, med et herligt lysindfald. Hjertet af lejligheden er det store stue/alrum i åben forbindelse til køkkenet, med plads til både sofaarrangement og spisebord. Fra alrummet er udgang til stor møblerbar udsigtsaltan med kig til Søerne. Badeværelset er velindrettet med separat bruseniche og vaskemaskine, og soveværelset rummeligt med plads til dobbeltseng og klædeskab(bemærk endvidere walk-in closet fra entreen). Sælger har løbende moderniseret hvorfor lejligheden med lidt maling osv. fremstår helt indflytningsklar.