Kronprinsensvej 13, ST., 2000 Frederiksberg

ENESTÅENDE VILLALEJLIGHED PÅ 238 ETAGEMETER I SKØNNE OMGIVELSER OG MED PLADS TIL DEN STORE FAMILIE

Lejligheden er beliggende i det attraktive Kongens Kvarter på Frederiksberg. Her er en udsøgt ro med plads til leg på de flotte frodige alléer og hvor naboskabet er venligt. Kongekvarteret grænser helt op til Frederiksberg Have som altid er besøg værd og indenfor kort afstand er indkøbsmuligheder, ZOO, Metro Station og den grønne cykelsti, der kan benyttes mod Frederiksberg Centret eller til København. Parkering er aldrig et problem i Kongens Kvarter både fsva. familier med én eller to biler.

Ejendommen fremstår flot fra år 1907 med pudset facade og nyt tag fra 2001. Ejendommen består af 3 lejligheder, der alle har private udearealer, samt adgang til gode fællesarealer på begge sider af ejendommen. Under ejendommen er der fællesrum samt særskilt depotrum til nærværende lejlighed. Foruden lejligheden medfølger endvidere aflukket garage, hvor der med fordel tillige kan parkeres foran.

Lejligheden har en optimal planløsning, hvor lys og rummelighed er i sit rette element, og hvor man virkelig føler de 238 etagemeter er brugt til fulde - det er lejligheden, der har det hele! Lejlighedens høje stuklofter gør de flotte stuer en suite ekstra herskabelige og de på stueetagen beliggende soveværelser store og rummelige. Fra den ene stue er direkte udgang til skøn 40m2 sydvendt gårdhave med flere hyggelige grønne kroge og plads til hele familien. Masterbedroom har adgang til eksklusivt privat badeværelse holdt i enkle og flotte materialer og der er fra fordelingsgangen indgang til gæstetoilet samt lækkert køkken/alrum med plads til hverdagens gøremål. Køkkenet er holdt i enkle materialer med hvide fronter og en praktisk holdbar bordplade i stål.

Fra spisestuen er nedgang til tør og højloftet kælder(75 m2) med flere indretningsmuligheder fordelt på 3 opholdsrum og flot badeværelse med separat brus. Bemærk - kælderlejligheden er ikke godkendt til beboelse.

En enestående lejlighed i trygge rammer med plads til den helt store familie!