Tesdorpfsvej 75, st., 2000 Frederiksberg

SKØN VILLALEJLIGHED PÅ SAMLET 146 KVM I SKØNNE OMGIVELSER OG MED EN UDSØGT RO

Lejligheden er beliggende i det attraktive kvarter omkring Femte Juni Plads, i den stille ende af Tesdorpfsvej. Her er en udsøgt ro med plads til leg på den frodige allé og med et herligt socialt naboskab. Indenfor kort afstand er indkøbsmuligheder, Metro Station og den grønne cykelsti, der kan benyttes mod Frederiksberg Centret eller til København. Parkering er aldrig et problem både fsva. familier med én eller to biler.

Ejendommen fremstår flot fra år 1896 med nyt tag fra 1998. Ejendommen består af 2 lejligheder, med fælles adgang til den skønne solrige have, samt fællesarealer på begge sider af ejendommen(brændeskur og cykelparkering). Under ejendommen er der fuld kælder der tillige benyttes i fællesskab med overboen, herunder vaskekælder. Den skønne have har flere hyggelige kroge, legehus, og en perfekt kombination af grønt og velplaceret træer mod naboer.

Lejligheden fremstår rummeligt med et herligt lysindfald fra alle sider. Fra dagligstuen er udgang til skøn solrig havestue på 11 m2 med frit udsyn ud over haven. Både badeværelse og køkken fremstår nyrenoveret, hvor køkkenet har plads til spisebord samt udgang til solrig, hævet terrasse helt ugenert for indkig. Værelserne er rummelige med et godt lysindfald fra de store vinduer. Hertil god fordelingsentré med plads til overtøj og praktisk gæstetoilet.

En herlig lejlighed på den helt rigtige adresse!