" />
Falkoner Alle 126, 5., 2000 Frederiksberg

INDFLYTNINGKLAR PENTHOUSE MED SUBLIM PLANLØSNING OG SKØN ALTAN

Lejligheden er beliggende lige om hjørnet fra Godthåbsvej, som den senere årrække har udviklet sig til at være et af Frederiksbergs indkøbsstrøg med et alsidigt og lækkert udbud af specialforretninger, caféer og restauranter. Man befinder sig også dejligt tæt på rekreative områder - herunder Landbohøjskolens smukke have som præsenterer sig smukt året rundt. Metroen på Nuuks Plads er kun få minutters gå-gang fra ejendommen. Herfra er man er på Kongens Nytorv på ti minutter.

Ejendommen fremstår pæn og velholdt fra 1908. Taget blev skiftet i 2006 og resten af ejendommen har de seneste år gennemgået flere store vedligeholdelsesarbejder, herunder facaderenovering, varmeanlæg og indlægning af fibernet. I nærværende lejlighed er alle vinduer udskiftet i 2019, herunder mod gaden med støjreducerende rammer/glas. Der er planlagt renovering af fællesgård, uden omkostninger for ejendommens beboere.

Lejligheden fremstår helt indflytningklar med en sublim planløsning. Sælger har istandsat lejligheden fra A-Z og derved opnået en sjældent god indretning med flere praktiske detaljer. Den store stue/spisestue har et fantastisk lysindfald fra de store sydvendte vinduer(bemærk der fra foreningens side er givet tilladelse til at bygge indvendig terrasse fra stuen). Lejligheden henvender sig bredt idet de 4 soveværelser alle er rummelige og nemme at indrette. Badeværelset er stort og lyst med eget vindue og stor bruseniche. Hertil byder lejligheden på både gæstetoilet og eget vaskerum, samt stort spisekøkken med plads til hele familien.