Godthåbsvej 17, 3. th., 2000 Frederiksberg

INDFLYTNINGSKLAR 4V HJØRNELEJLIGHED I SVØMMEHALSKVARTERET MED STOR SOLRIG ALTAN

Lejligheden ligger i det attraktive Svømmehalskvarter, ud til et af de mest opblomstrende områder på Frederiksberg, hvor der sjældent udbydes ejerlejligheder over 90 m2. Godthåbsvej har de seneste år gennemgået en større forandring og byder nu på et rigt udvalg af caféer, restauranter, små niche-butikker, gode indkøbsmuligheder samt en metrostation. Den nye Metroring ved Aksel Møllers Have ligger blot 150 meter fra lejligheden, og det samme gør Falkoner Allé og dens byliv. Frederiksberg Centret og Landbohøjskolens grønne områder er desuden i få minutters gåafstand. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden og på den skønne altan.

Ejendommen fremstår flot og præsentabel fra 1883 med en sund og velfungerende ejerforening. Ejendommen råder over en hyggelig, aflukket gårdhave med fælles borde/bænke samt skure til opbevaring af cykler, barnevogne og havemøbler. Lejligheden har desuden brugsret til et kælderrum.

I lejligheden er der lysindfald fra alle sider, og den fremstår flot og meget velholdt, med en ualmindelig god planløsning. Lejligheden er generelt helt indflytningsklar efter en større ombygning i 2016 med bl.a. åbent køkken/alrum og gennemgående trægulve. Hertil kommer et flot og veldisponeret badeværelse med bruseniche, vinduer til udluftning og vaskemaskine. Lejligheden passer - i kraft af den ideelle planløsning med store værelser - både til singler, par og familier.

Velkommen i Svømmehalskvarteret!