Rådmand Steins Alle 35, 3. th., 2000 Frederiksberg

UDSIGTSLEJLIHGED MED SOLRIG SYDVENDT ALTAN OG ELEVATOR

Ejendommen ligger tæt ved de skønne grønne arealer i Frederiksberg Have og Søndermarken, samt gåafstand til Damhussøen. Herfra er alt indenfor kort afstand; Restauranter og shopping i Spinderiet, Kultur- og cafélivet på Valby Langgade samt dagligvareindkøb i Domus Vista(Menu). CBS ligger blot 15 minutter væk på cykel.

Ejendommen, der er moderne fra år 1970, har et stort indgangsparti med elektrisk døråbner og elevator, og som beboer er der bl.a. brugsret til cykelopbevaring samt eksklusiv brugsret til depotrum i kælderen. Hertil er der mulighed for, at benytte foreningens grønne arealer samt de mange parkeringspladser foran ejendommen.

Lejligheden har en praktisk indretning med masser af gennemgangslys. Entreen har indbyggede garderobeskabe med plads til fod- og overtøj, og adgang til klassisk flisebadeværelse med gulv i mosaik. Lejligheden har 2 gode soveværelser med god skabsplads, og stor velindrettet opholdsstue med udgang til sydvendt udsigtsaltan. Køkkenet er holdt helt enkelt med hvide fronter og en praktisk bordplade.

Lejligheden kan både anvendes som delelejlighed, til det unge par eller lille familie, ligesom elevatoren er praktisk hos seniorer.