Kronprinsensvej 32, 2000 Frederiksberg

ENESTÅENDE VILLA PÅ SAMLET 275 ETAGEMETER I SKØNNE OMGIVELSER OG MED PLADS TIL DEN STORE FAMILIE

Skønt beliggende i det attraktive Kongens Kvarter på Frederiksberg. Her er en udsøgt ro med plads til leg på de flotte frodige alléer og hvor naboskabet er venligt. Kongekvarteret grænser helt op til Frederiksberg Have som altid er besøg værd og indenfor kort afstand er indkøbsmuligheder, ZOO, Metro Station og den grønne cykelsti, der kan benyttes mod Frederiksberg Centret eller til indre København. Parkering er aldrig et problem i Kongekvarteret både fsva. familier med én eller to biler.

Huset fremstår utrolig flot fra år 1905 med gulpudset facade og nyt tag fra 2015. Sælger har i perioden 2009-2015 løbende moderniseret ejendommen, hvor der foruden renovering af taget i 2015 kan nævnes omfangsdræn, vinduer, fliseterrase og renoveret kælder. Huset ligger velplaceret på solrig hjørnegrund uden indkig fra naboer, med en skøn grøn solrig have med plads til leg og flere muligheder for hyggekroge.

Huset har en ualmindelig god planløsning hvor lys og rummelighed er i sit rette element, og hvor man virkelig føler de 275 etagemeter er brugt til fulde. Stueetagen byder på flotte stuer en suite, med høje paneler og dekoreret stuk, hvortil der via forstue er direkte udgang til den skønne have. Hertil større værelse/kontor, samt pænt og funktionelt køkken, der med fordel kan flyttes ind i spisestuen såfremt man i stedet ønsker stort køkken/alrum. Entreen er flot og præsentabel, med indgang til gæstetoilet, og smuk trappe op til 1. salen. Her er mulighed for 4 separate soveværelser, hvortil master bedroom har mindre påklædningsrum samt udgang til skøn sydvendt terrasse med ugenert udsigt ud over kvarteret. På 1. salen er tillige stort badeværelse med brusekabine og vindue. På hele 1. salen er der lagt nyere sildebens parketgulve hvortil sælger har nedlagt gulvvarme.

Kælderen er tør og med god loftshøjde. Her er naturligvis rigeligt plads til opbevaring, foruden det praktiske bryggers med egen indgang samt stort hobbyrum eller gildesal. Har man en passion for vine kan denne deles med sælger, der endvidere har indrettet vinkælder.

En enestående villa i trygge rammer med plads til den helt store familie!