H.C. Ørsteds Vej 46, 3. th., 1879 Frederiksberg C

HERSKABSLEJLIGHED MED KØKKEN/ALRUM OG DEJLIG SOLRIG UDSIGTSALTAN

Særdeles attraktiv beliggenhed tæt på Forum, der forbinder livet ved Søerne med det lækre indkøbsstrøg på Gammel Kongevej og H.C. Ørsteds Vej. I alle retninger fra gadedøren møder man de hyggelige, kulturelle og gastronomiske oaser, som byen byder på - herunder bl.a. Værnedamsvej med alle dens delikatesseforretninger, lækre restauranter og vinbarer i særklasse. Ligeså ligger Søerne få minutters gågang herfra. Den tætteste metro er ved Forum, som bringer dig nemt og hurtigt til Kongens Nytorv eller lufthavnen. Til trods for den centrale beliggenhed skal det bemærkes, at der er en udsøgt ro i lejligheden.

Præsentabel herskabelig ejendom fra det 1900 århundrede med hyggelig sydvendt gårdhave med fælles borde og bænke, legehus og plads til cykler og barnevogne. Ejerforeningen er veldrevet med lave fællesudgifter. Lejligheden har brugsret til loftsrum.

Fra ejendommens smukke opgang, træder du ind i denne betagende herskabslejlighed, der har en sjældent god planløsning. Hjertet i lejligheden er naturligvis det store køkken/alrum, med plads til hele familien, og med udgang til skøn solrig altan. Udsigten fra altanen er helt ugenert, hvor trafikstøj synes langt væk. De flotte stuer en suite har et herligt lysindfald fra de store vinduerpartier, og med lejlighedens høje dekoreret stuklofter fornemmer man tydeligt den gode rummelighed. Stuerne kan benyttes en suite eller som reelle værelser til både par eller børnefamilier, der har brug for 3 gode soveværelser. Badeværelset har både vaskesøjle, vindue og gulvvarme velplaceret i entreen.

Overalt i lejligheden fornemmer man den røde tråd, og køber kan se frem til at bo i en ualmindelig skøn lejlighed med den helt rigtige placering centralt i byen!