Ærøvej 7, 4. th., 2000 Frederiksberg

DELE-VENLIG LEJLIGHED MED EN SKØN SYD-VEST-VENDT ALTAN.

Ærøvej er en stille ensrettet sidevej til den charmerende Godthåbsvej, der igennem de seneste år er blomstret op som et af Frederiksbergs hyggeligste og alsidige indkøbsstrøg, med et lækkert udvalg af specialforretninger, caféer og restauranter lige om hjørnet. Metroen ved Aksel Møllers Have ligger små 200 meter fra lejligheden, hvortil man nemt kan komme rundt i byen og til Lufthavnen.

Ejendommen fremstår flot og præsentabel fra 1920 med en sund og velfungerende ejerforening. Ejendommen råder over en hyggelig, aflukket gårdhave med fælles borde/bænke samt overdækning til opbevaring af cykler, barnevogne og havemøbler. Lejligheden har desuden brugsret til kælderrum.

Lejligheden er lys og indbydende med et skønt åbent køkken/alrum i hjertet af lejligheden, med udgang til solrig sydvestvendt udsigtsaltan. Køkkenet er holdt helt enkelt i hvide elementer med plads til stort spisebord. Lejlighedens 2 soveværelser ligger mod øst og nyder derfor godt af det østlige morgenlys. Badeværelset fremstår flot og velholdt med god separat bruseniche.

En skøn, lys og indbydende bylejlighed med plads til singler, par eller som delelejlighed.