Drosselvej 57A, st. th., 2000 Frederiksberg

DRØMMELEJLIGHEDEN TIL HAVEELSKEREN - SMUK HERSKABELIG LEJLIGHED MED DIREKTE UDGANG TIL STOR SOLRIG HAVE

Ejendommen er beliggende i det attraktive, dejlige Fuglebakkekvarter, hvor børnene roligt kan lege på de hyggelige veje, og byens larm synes langt væk. Kvarteret er præget af de karakteristiske rækkehuse, store villaer og grønne områder med legefaciliteter. Skolen i kvarteret hedder Duevejens Skole og er meget populær og lokal. Det skal bemærkes, at børnene ikke skal over nogen større hovedveje, for at komme i skole. Ejendommen ligger centralt på Frederiksberg, i gå afstand til hyggelige caféer og dagligvareindkøb, samt offentlige transportmidler som Metro, bus og tog.

Det gamle børnehospital, der i 2006 blev total ombygget til 35 eksklusive luksus lejligheder, med komfort i højsæde. Ejendommen er særdeles velholdt med en sund og velfungerende ejerforening. Til ejendommen er der privat parkering med nyetableret ladestandere, brugsret til eget skur i gården samt hyggeligt aflukket gårdmiljø, med fælles borde og bænke, herunder fælles haveredskaber.

Smuk herskabelig hjørnelejlighed på 142 m2 med mange smukke detaljer og med direkte adgang til udsøgt Øst-Syd-Vestvendt have med egen brugsret. Haven er særdeles velanlagt med hyggelig beplantning, flere græsarealer og solrig terrasse. Lejligheden har en enestående indretning, med den smukke ovale opholdsstue i åben forbindelse med dejligt lyst køkken i hvide elementer. Stuen er særdeles lys og venlig, da de fire dobbeltdøre ud til haven giver et dejligt lys og god udsigt til haven helt uden indkig. Lejligheden byder endvidere på entre med indbygget skab, 3 gode soveværelser, alle med egen udgang til have, samt pænt badeværelse med indbygget vaskemaskine og gulvvarme.

Lejligheder som denne ser sjældent dagens lys på boligmarkedet. En lejlighed ud over det sædvanlige med en stemning af eget hus midt i byen.