Bakkegårds Alle 9, 1. tv., 1804 Frederiksberg C

SKØN OG CHARMERENDE LEJLIGHED I BAKKEGÅRDSKVARTERET

Ejendommen ligger med skøn og ugenert beliggenhed på Bakkegårds Allé i det attraktive og unikke Bakkegårdskvarter på Frederiksberg C, kun et stenkast fra Søndermarken og Frederiksberg Have. Bakkegårdskvarteret er kendt for sin charmerende og herskabelige arkitektur der er en fryd for øjet, og samtidig har området et rigt liv af cafeer, butikker og restauranter. Fra lejligheden er der hurtig adgang til dagligvareindkøb, Metroen ved Frederiksberg Allé og Rådhuspladsen er kun 10 min. væk på cykel. På trods af den centrale beliggenhed er der en udsøgt ro i lejligheden.

Ejendommen fremstår flot og herskabelig fra 1896 med facade i gule mursten og flotte dannebrogsvinduer. Foreningen er socialt- og økonomisk velfungerende, uden fællesgæld. Foreningen har blandt andet besluttet, at der skal laves en skøn ny gårdhave, hvortil der spares op via foreningens grundfond. Lejligheden har brugsret til fælles have, gårdtoilet, vaskerum mm. samt 2 depotrum på loftet.

Lejligheden har en sjældent god planløsning hvor hver en kvm er optimeret til fulde! Fra entreen kommer man hurtig ind til hjertet af lejligheden, nemlig det skønne køkken/alrum med plads til hele familien. Det er her den kommende altan* forventes at blive etableret - se plantegning - for derved at gøre alrummet til et sandt leverum. Udgiften hertil forventes at ligge på ca. kr. 170.000. Foruden alrummet er der 4 øvrige værelser, der enten kan benyttes som værelser, stuer, kontor mv. Alle rum har et skøn udsyn til træerne fra enten gårdhaven eller fra alleen foran ejendommen.

Den perfekte lejlighed til både singler, par eller familien med behov for flere soveværelser.

* For mere information omkring altanprojekt kontakt da venligst mægler.